Tiger King Joe Exotic (57) is besmet met het coronavirus

's Werelds meest onverwachte reality-ster is overgebracht naar het ziekenhuis

Tiger King collage (Laura Gommans)
Laura Gommans

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 3 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Joe "Exotic" Maldonado-Passagedé ster van je grootste Netflix-verslaving Tiger King – zit momenteel zijn gevangenisstraf van 22 jaar uit. Voor, je weet wel, dierenmishandeling en het betalen van een huurmoordenaar om zijn aartsrivale Carole Baskin om te leggen. Het zit hem ook allemaal niet mee: de 57-jarige tijgerfokker slash politicus is besmet met het coronavirus.

Joe Exotic is overgeplaatst naar het ziekenhuis

Joe moet zijn straf uitzitten in Grady County Jail in Chickasha, Oklahoma. Daar werd hij al eerder in isolatie geplaatst vanwege zorgen om het coronavirus, zo vertelt zijn vierde man Dillon Passage (24) in een radiointerview met Andy Cohen. Inmiddels blijkt uit documenten van de gevangenis dat Joe Exotic is overgeplaatst naar Federal Medical Center Forth Worth in Texas, een speciaal medisch centrum voor gevangenen. Hoe ernstig zijn gezondheidsklachten zijn, is niet bekend.

Bekijk ook: de trailer van Tiger King

Tiger King op Netflix

Voor wie onder een steen heeft geleefd en niet heeft meegekregen wat Tiger King is: Je zou misschien denken dat het een serie is over een dierentuin, of over een tijgerreservaat. En dan heb je ook wel enigszins gelijk. MAAR. Voeg daarbij toe dat het ook gaat over polygamie, huurmoordenaars, illegale tijgerfokkers, brandstichting, vermiste miljonairs en mensen met absurde matjes, glittertops en tankstationzonnebrillen, en je hebt een ongelooflijk recept. De docu-serie was bedoeld als een kijkje achter de schermen bij een tijgerreservaat, maar wat er tijdens de opnames van de serie allemaal gebeurde had niemand – vooral de makers van de serie – voor mogelijk gehouden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder