In de categorie héél fijn filmnieuws: Call Me By Your Name krijgt een vervolg

En ja: Timothée Chalamet én Armie Hammer keren terug

Call Me By Your Name
Call Me By Your Name

In 2017 bliezen Timothée Chalamet en Armie Hammer menig filmfan weg met hun vertolking van Elio en Oliver in de film Call Me By Your Name. Goed nieuws voor deze filmfans: het populaire coming of age-verhaal krijgt een vervolg, én beide acteurs zullen daarin weer te zien zijn.

Vervolg Call Me By Your Name

Dat heeft regisseur Luca Guadagnino bevestigd in een interview met La República. "Het is een waar genoegen om met Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg (Elio's vader in de film) en alle anderen samen te mogen werken – ze zullen allemaal in het vervolg terugkeren", zo verklapt de regisseur van de eerste film, die ook het tweede deel voor zijn rekening zal nemen.

Opnames

In hetzelfde interview met La República vertelt de regisseur ook dat er aanvankelijk al een meeting met de cast gepland stond, maar dat deze door de coronarcisis niet door heeft kunnen gaan. De opnames lijken daardoor – nu al – uitgesteld. Gelukkig voor de fans is dit delay niet problematisch voor de verhaallijnen. Aangezien het vervolg zich vijftien jaar na het eerste deel afspeelt, kan de vertraging juist gunstig worden genoemd, omdat de acteurs daardoor juist alleen maar ouder worden en er dus uit zullen zien tijdens de opnames.

Boeken

Vorig jaar werd al bekend dat schrijver André Aciman, die het boek schreef waarop de eerste film gebaseerd is, besloot een vervolg te schrijven. Het nieuwe boek van Aciman, genaamd Find Me, toont de personages in de volgende fase van hun leven. Het verhaal vertelt wat er is gebeurd sinds Oliver terug naar Amerika vertrok na die ene zomer. Alles over het tweede boek lees je hier.

Of de vervolgfilm ook Find Me gaat heten, heeft Guadagnino niet bekendgemaakt, maar is wel aannemelijk.

Zien: de trailer van Call Me By Your Name

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder