Wie doet er mee? De Slimste Mens komt met een online pubquiz

Aankomende maandag kunnen jij en je vrienden meedoen!

Anke De Jong bij De Slimste Mens
De Slimste Mens

Altijd al mee willen doen aan De Slimste Mens? Je kon met de app al thuis spelen (tip: een erg leuk tijdverdrijf), maar aankomende maandag wordt er een speciale online pubquiz georganiseerd. De quiz wordt uiteraard gepresenteerd door Philip Freriks, en ook jurylid Maarten van Rossem zal inloggen om alles van gortdroog commentaar te voorzien.

De quiz begint op maandag 13 april om 20.00 uur op de Facebook-pagina van De Slimste Mens. Voor de quiz kun je je als groep inschrijven. Hier vind je alle benodigde informatie.

Meer vrouwen bij De Slimste Mens

Afgelopen december deed onze eigen Anke mee met De Slimste Mens. Met haar deelname hoopte ze andere vrouwen te inspireren om ook mee te doen met het programma: "Ik wilde laten zien dat je als vrouw gewoon kan meedoen met de populairste kennisquiz van ons land. Er zijn zo weinig vrouwen die 'ja' zeggen tegen De slimste mens: van de 10 die ze vragen, bedanken er 9. Ik dacht, ik neem het hef in eigen handen en doe mee. Ook al ga ik op mijn bek, dan ben ik wel zo dapper geweest om het te proberen," aldus Anke. Hier lees je alles over Anke's ervaring bij de Slimste Mens.

"Ik probeer een inspiratie te zijn voor vrouwen in Nederland, ook met mijn deelname aan De slimste mens. En anders blijven er zo weinig vrouwen te zien in kennisquizzen. Zonde en saai, vind ik dat!" Helemaal mee eens! Nu toch eens voorzichtig meedoen? Dan is de online pubquiz een mooi begin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder