GTST stopt eerder: laatste aflevering verschijnt op 28 mei

Caroline de Bruijn deelt het nieuws in een video

Goede Tijden Slechte Tijden Janine Elschot
Goede Tijden Slechte Tijden

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 10 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Helaas trouwe kijkers van Neerlands beste soapserie, we hebben slecht nieuws voor jullie. Het huidige seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden stopt dit jaar eerder. Dat maakte RTL gisteren bekend.

GTST laatste aflevering

De opnames voor GTST zijn al een paar weken gestopt vanwege het coronavirus en het ziet ernaar uit dat daar niet snel verandering in komt. De soap is momenteel nog op RTL 4 te zien, maar het aantal afleveringen is verlaagd naar vier per week. De laatste aflevering verschijnt op donderdag 28 mei, wat betekent dat de zomerstop vroeger ingaat dan normaal.

GTST stopt

Actrice Caroline de Bruijn - die de rol van Janine speelt in de soapserie - maakt het nieuws bekend via de Instagrampagina van GTST. Ze legt waarom het seizoen vroegtijdig eindigt: "In die afgelopen weken hebben we met z'n allen heel hard nagedacht of er misschien toch een creatieve oplossing te bedenken is om te kunnen gaan draaien. Maar door de beperkingen die op dit moment gelden en die vast ook nog wel enige tijd van kracht zullen zijn is dat eigenlijk niet mogelijk. Wij kunnen zo niet de kwaliteit leveren die jullie van ons gewend zijn," aldus Caroline.

Nieuwe afleveringen GTST

Over het nieuwe seizoen van Goede Tijdens Slechte Tijden heeft de actrice gelukkig wat goed nieuws. Na de zomer zijn de nieuwe afleveringen gewoon weer te zien op RTL 4. En aangezien GTST dan haar dertigste verjaardag viert, kunnen we een knaller van een seizoen verwachten. Moeten we wel nog even geduld hebben...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder