Netflix deelt eerste beelden datingprogramma Too Hot To Handle

Jep, dit wordt zeker weten onze nieuwe reality-verslaving

Too Hot To Handle Netflix
Too Hot To HandleNetflix

Als er één genre is waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen is het 'reality programma's waarin mensen daten met een geniepige twist'. Ik heb het over programma's als Love Is Blind of Ex On The Beach. Netflix komt met een gloednieuwe toevoeging aan onze to watch-lijst. De datingshow Too Hot To Handle is binnenkort te zien op de streamingdienst en de eerste beelden van het programma zijn nu binnen.

Too Hot To Handle

Het Britse datingprogramma is een soort Temptation Island voor singles. Tien aantrekkelijke vrijgezellen spenderen een luxe vakantie in een paradijselijk oord. Ze gaan op zoek naar liefde én kunnen naar huis met 100.000 dollar (ongeveer €91.500). Er zit alleen één addertje onder het gras: ze mogen op geen enkele manier seksueel contact hebben. Iedere vorm van fysiek contact (en dan tellen knuffels en zoenen dus ook) betekent een daling van het prijzengeld.

Trailer Too Hot To Handle

Als we kijken naar eerdere datingshows is de rekensom makkelijk te maken. hitsige singles + een tropische bestemming + roem en rijkdom = uiterst vermakelijke reality-televisie. Dat blijkt ook uit de eerste beelden van Too Hot To Handle die Netflix onlangs heeft vrijgegeven.

Wanneer Too Hot To Handle Netflix

Of het de singles lukt om emotionele banden op te bouwen zonder toe te geven aan lust, zien we op 17 april. Vanaf die datum is Too Hot To Handle te zien op Netflix. Tot die tijd vermaken we ons met de nieuwe films en series die zojuist op Netflix verschenen zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder