No! Pretty Little Liars verdwijnt al héél snel van Netflix

We hopen dat je niet net begonnen bent met bingen

Pretty Little Liars
Pretty Little Liars

Nu veel mensen hele dagen thuiszitten, blijven er heel wat dagen en avonden vrij om te Netflixen. Laatst gaven we je al een hele lijst van series met lekker veel afleveringen, die in deze tijd ideaal zijn om te bingen. Als je net bent begonnen met Pretty Little Liars – of van plan was om met de serie te beginnen – hebben we slecht nieuws voor je. De serie verdwijnt op 23 april van de streamingdienst.

Waar gaat Pretty Little Liars over?

De serie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sara Shephard, begon in 2010 op de Amerikaanse zender ABC, en is dus niet een serie van Netflix zelf. Pretty Little Liars volgt de levens van vijf vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood (leuk weetje: de set van Rosewood is dezelfde set die gebruikt wordt voor Stars Hollow in Gilmore Girls). Aria, Emily, Hanna, Spencer en queen bee Alison zijn onafscheidelijk. Als Alison op een avond op mysterieuze verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar na haar verdwijning ontvangen de meiden berichten van iemand die zichzelf 'A' noemt. A zegt van hun geheim te weten en hun levens te ruïneren. De meiden moeten A zien te ontmaskeren en komen gaandeweg steeds meer te weten over Alisons verdwijning.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: Dit is wat Troian Bellisario van het einde van PLL vond

Wat moeten we dan?

Inmiddels is bekend dat de serie binnenkort zal verschijnen op Amazon Prime Video. Gelukkig is er nog genoeg te streamen op Netflix. Geen zin in een mega lange serie als Pretty Little Liars? Deze Netflix-series zijn allemaal in één dag te bingen. Zin in een beetje nostalgie? Deze films uit je jeugd zijn onze favorieten om te streamen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder