Altijd al in een film met Leonardo DiCaprio willen spelen? Dit is je kans

Leo en Robert De Niro bieden fans de kans om in film mee te spelen

Leonardo DiCaprio
Frazer HarrisonGetty Images

Vroeger hielden we van Leonardo DiCaprio vanwege zijn engelachtige looks en zijn Backstreet Boys-kapsel. Nu houden we van Leonardo DiCaprio omdat hij continu zijn best doet om de wereld te redden – en nu heb jíj de kans om samen met hem in een film te spelen, voor het goede doel. Leo en Robert De Niro bieden een fan een kleine rol aan in de aankomende Martin Scorsese-film Killers Of The Flower Moon, om geld op te halen voor de All In Challenge.

Een rol in Killers Of The Flower Moon

In een video op Instagram kondigen Leo en Robert De Niro aan dat ze een rolletje in het nieuwe Scorsese-project in de aanbieding hebben. Leonardo: "Bob en ik spelen binnenkort in een film genaamd Killers Of The Flower Moon – als je je ooit hebt afgevraagd hoe het is om te werken met de fantastische Martin Scorsese, dan is dit je kans." Robert voegt toe: "Je brengt een dag met ons door op de set, en natuurlijk mag je ook naar de première." De acteurs vragen je om een donatie te maken op allinchallenge.com. Ze dagen Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey en Jamie Foxx uit om ook een oproep te doen.

(de tekst gaat verder onder de video)

Bekijk ook: deze celebs doneerden al miljoenen tijdens de coronacrisis


All In Challenge

De actie maakt deel uit van de #AllInChallenge, waar veel celebs en bekende sporters aan meedoen. Leonardo en Robert hebben als doel om geld op te halen voor goede doelen die zorgen dat zo veel mogelijk Amerikanen dagelijks te eten krijgen: Meals On Wheels, No Kid Hungry en America's Food Fund. Dat laatste goede doel richtte Leonardo enkele weken geleden op samen met Laurene Powell Jobs, de weduwe van Steve Jobs, met als doel dat niemand honger hoeft te lijden tijdens de coronacrisis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder