De populairste Netflix-series en Netflix-films in Nederland

Nog niet gezien? Bingen maar!

Stranger Things
Stranger Things

Waarschijnlijk de populairste bezigheid die in deze quarantaine-periode verveling tegengaat: Netflix en chillen. En dan hebben we het niet over de sexy variant, maar over series en films bingewatchen tot je erbij neervalt.

Dat kan, omdat de streamingdienst genoeg bingewatch-materiaal biedt. Iedere week verschijnen er nieuwe films en series op Netflix die de moeite waard zijn. Heb je je ooit afgevraagd welke titels het meest gekeken worden? Nou, Netflix in ieder geval wel. De streamingdienst deelt de populairste Netflix Originals. Die wij dan weer - in het kader van: leuk om te proberen als je ze nog niet hebt gezien - graag met jou delen.

Populairste series Netflix

Stranger Things is wereldwijd én in Nederland de populairste Netflix-serie. Gelukkig is de sciencefiction-serie nog niet afgelopen - Stranger Things seizoen 4 komt eraan!

Nederlanders bingen graag fantasy, zo blijkt. Op de tweede plek in Nederland staat namelijk The Witcher, de serie die gebaseerd is op een reeks succesvolle boeken en waar ook een populaire videogame van is gemaakt.

Een andere populaire Netflix Original is When They See Us. En terecht: de serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, sleepte 16 Emmy-nominaties binnen.

Zien: trailer van populaire serie When They See Us

Kijken we naar de populairste Netflix-series over de hele wereld, dan staat Stranger Things op nummer 1, Love op nummer 2 en delen 13 Reasons Why en Sacred Games de derde plek.

Populairste films Netflix

Netflix deelt niet alleen haar meest gebingede series, maar ook de populairste Netflix-films van dit moment. In Nederland staat The Irishman (met Robert De Niro en Al Pacino) op nummer 1. Dat mag ook wel, want dit was de duurste Netflix-film tot nu toe.

De tweede plek gaat naar een horror-thriller. Stiekem wisten we al dat Bird Box populair was. Kijk maar naar de hilarische memes over de film met Sandra Bullock.

Nummer drie in het lijstje populairste Netflix-films in Nederland, is de misdaadfilm Triple Frontier. Wereldwijd staan ook The Irishman en Bird Box in de top drie, met als derde populaire film Roma.

Dus je weet wat je te doen staat als je één van deze Netflix Originals nog niet gebinged hebt. Ze zijn niet voor niets zo populair, toch?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder