Love Is Blind-ster Barnett speelde in The Vampire Diaries

Een oplettende fan spotte de realityster in de serie

the vampire diaries
The Vampire Diaries

Netflix heeft er sinds een paar maanden een uiterst vermakelijke datingshow bij: Love Is Blind. Één van de meest spraakmakende deelnemers die in het eerste seizoen te zien was, is Barnett. (Spoiler alert!) Je weet wel, die jongen die in eerste instantie niet kon kiezen tussen drie vrouwen, Jessica achter zich aan kreeg en uiteindelijk met Amber trouwde. Nou, diezelfde Barnett blijkt al eerder op televisie te zijn geweest: hij was te zien in de populaire dramaserie The Vampire Diaries.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: Love is Blind's Cameron en Lauren doen een Q&A

Barnett in The Vampire Diaries

Een oplettende Love Is Blind-fan spotte Barnett plotseling in een aflevering van de vampierenserie. Het gaat om aflevering 12 van seizoen 7, genaamd Postcards From The Edge. Wanneer Damon Salvatore (a.k.a. de aantrekkelijkste man van de hele serie) een café binnenloopt, zit daar niemand minder dan Barnett een drankje te doen.

De realityster is maar enkele seconden in beeld, maar het fragment gaat viral. Love Is Blind-kijkende Twitteraars delen hun verbazing met de wereld:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Barnett en Amber Love Is Blind

Barnetts Love Is Blind-avontuur was op z'n zachtst gezegd turbulent. Hij wekte de interesse van Amber, Jessica en LC en bouwde een band op met alle drie de vrouwen. Uiteindelijk besefte hij dat hij moest kiezen. Hij koos voor Amber, tot groot ongenoegen van Jessica, die zojuist had gebroken met Mark om samen te zijn met Barnett. Zelfs toen Jessica en Mark verloofd waren en Barnett met Amber was, kon Jessica Barnett niet loslaten. Dat zorgt voor vermakelijke (en behoorlijke cringe-worthy) beelden. Tijdens de Love Is Blind-reünie kwam eindelijk de confrontatie tussen Jessica, Amber en Barnett.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder