Dus zo weten de makers van Too Hot To Handle of iedereen zich aan de regels houdt

AWKWARD

too hot to handle
Too Hot To Handle

Move over Temptation Island - er is een nieuwe spraakmakende datingshow in town. De nieuwe realityserie Too Hot To Handle staat sinds een paar dagen op Netflix en laat me je als semi-professionele realitykijker zeggen: dit is een pareltje.

Het concept is dit: Tien permanent hitsige vrijgezellen spenderen een luxe vakantie in een paradijselijk oord. Ze denken dat ze daar zijn om één grote feestvakantie te hebben - vol seks, seks en euh... seks - maar het tegendeel is waar. Ze verlaten het resort met een vetpot van €91.500 als ze zich aan één regel weten te houden: geen seksueel contact. En laat dat nou net héél lastig zijn voor deze singles.

Zien: 4 dingen die je moet weten over de Netflixsensatie Too Hot to Handle

Regels Too Hot To Handle

Dat betekent dat de vrijgezellen geen seks mogen hebben, niet mogen zoenen, knuffelen en masturberen. Hoe de producenten weten of de deelnemers zich wel echt aan de regels houden? I'm glad you asked.

Programmamakers over Too Hot To Handle

In een interview met Vanity Fair vertellen de programmamakers de ongemakkelijke waarheid over hoe ze weten of de deelnemers zich aan de regels houden. Het antwoord is logisch, maar behoorlijk heftig, als je het mij vraagt. Overal in de villa hangen camera's, die 24 uur per daag draaien. En als ik 'overal' zeg, bedoel ik echt overal. Dus ook in de douche. En ook bij de toiletten.

Alles gefilmd in Too Hot To Handle

"Als we iets verdacht vonden, dan keken we de tape terug en luisterden we naar het fragment," vertelt de producer van het programma, Louise Peet. "Een paar ongelukkige transcribeurs moesten dan uit de fragmenten afleiden of het geluid misschien een toiletbezoek was." Hold up: dus een team moest toekijken terwijl de kandidaten naar het toilet gingen om te checken of ze niet de hand aan zichzelf zouden slaan? Insert awkward turd(le)...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder