Too Hot To Handle: welke koppels zijn nog bij elkaar?

"Ik kan niet wachten om baby's met haar te krijgen"

harry en francesca van too hot to handle
Too Hot To HandleNetflix

Drama, geld, liefde en héél veel (seksuele) spanning: Netflix' nieuwe datingshow Too Hot To Handle heeft het allemaal. Mocht je - net als ik - al lang alle acht de afleveringen gebinged hebben, dan vraag je je vast af hoe het nu met de deelnemers gaat. Zijn de koppels die in het programma liefde hebben gevonden nog steeds bij elkaar? We zochten het uit.

Harry en Francesca

Één ding is zeker: zonder deze twee kandidaten was het programma een stuk saaier. Harry en Francesca gingen in een maand van "jij bent leuk" naar "ik haat je" naar "ik hou van je" en verloren behoorlijk wat geld omdat ze niet van elkaar af konden blijven (later verdienden ze dat geld wonder boven wonder weer terug). Aan het einde van het programma lieten ze weten met elkaar verder te willen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk: Harry woont in Australië en Francesca in Canada.

Zien: de officiële trailer van Too Hot To Handle

Goed nieuws voor Frarry-shippers: Francesca en Harry zijn nog bij elkaar! Of beter gezegd: weer bij elkaar. Aan The Sun vertelt Harry dat ze een tijdje uit elkaar zijn geweest, maar toch niet zonder elkaar konden. "Het gaat beter met ons dan ooit," aldus de Australiër. "Ik kan niet wachten tot we kunnen reizen en ik een paar baby's in haar buik kan stoppen."

Sharron en Rhonda

Nog zo'n koppel dat vanaf het begin al niet van elkaar kon afblijven: Sharron en Rhonda. Ze klikten meteen, maar de emotionele littekens van Sharron leken even roet in het eten te gooien. Uiteindelijk wist hij zich open te stellen voor liefde (ja-ha, dat doet een maand niet op lust ingaan met je) en waren hij en Rhonda misschien wel het sterkste koppel. Sharron ontmoette de 2-jarige zoon van Rhonda zelfs in een videogesprek.

Hoe het nu met de twee gaat? Ze zijn niet langer samen, zo meldt The Sun. "Helaas is de afstand een probleem geweest. En hoewel ze kilometers van me af woont, zal onze connectie altijd blijven bestaan," adlus Sharron. Rhonda is inmiddels opnieuw samen met een ex.

David en Lydia

Kunnen we het eerst even hebben over David? Hij liet zijn best bro Sharron voor Rhonda gaan, terwijl David zelf ook een goeie connectie met haar had. Hoe indrukwekkend is dat?! Uiteindelijk had hij een connectie met een ander: Lydia, die pas halverwege het programma arriveerde.

Of de twee - die gelukkig wél allebei in hetzelfde land wonen - nog samen zijn, is niet bekend. David en Lydia laten allebei (nog) niets los over een eventuele relatie. Wel flirten ze erop los op Instagram. De twee reageren regelmatig op elkaars posts met berichten als "waarom ben je zo schattig" en "daaaamn." Er is hoop!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder