De opvallendste uitspraken van Temptation Island's Zach op een rij

"Fuckboy ben je niet voor even, dat ben je voor het leven"

zach van temptation island
Temptation Island / Videoland

Weet je nog vorig jaar, toen er een opvallend figuur in de vorm van Orpheo op de Nederlandse televisie verscheen? De beste man deed nogal wat bizarre uitspraken tijdens Temptation Island VIPS. Nu Temptation Island volop aan de gang is, hebben we een nieuwe Orpheo (a.k.a. Oreo) in ons midden. Ik heb het natuurlijk over Zach, de CEO van Fuckboy Airlines.

Hij kwam naar Thailand om aan zijn vriendin Simone te bewijzen dat hij serieus kan zijn en zijn wilde haren heeft verloren. We weten nog niet hoe het afloopt met Zach en Simone, maar we kunnen wel stellen dat Zach zijn doel niet helemaal behaald heeft. Kijk maar naar (het gebrek aan) zijn eerste kampvuurbeelden. En als je me nog niet geloofd, kijk dan maar eens naar de uitspraken die regelrecht uit Zachs mond komen.

Terugkijken: Temptation Island's Joshua belt zijn ex Chloë

Uitspraken Zach

Hieronder de grappigste, opvallendste of bizarste uitspraken van Zach op een rij. Lees, geniet en huiver.

Dag 1: “Ik mis Simone nog niet echt. Ik mis alleen echt haar chagrijnige kop.” Ah, dat is lief. Denk ik?

Een paar uur later...

“Fijn om ook even Simone-vrij te zijn.” Never mind.

De allereerste avond dat Zach in de villa zit, is het al raak. Hij heeft een glaasje teveel op en doet uitspraken die regelrecht op een tegeltje mogen. Wanneer hij zijn Fuckboy Airlines-tattoo aan de verleidsters laat zien, bijvoorbeeld. “Weet je wat het is. Fuckboy ben je niet voor even, dat ben je voor het leven.” En zo is het maar net Zach. Zo is het maar net.

Als je denkt dat Zach zomaar vreemdgaat, dan heb je het mis. Kom op, zeg. Deze man heeft normen. Dat de juiste muziek gespeeld wordt, bijvoorbeeld. “De muziek is echt slecht. Ik kan niet vreemdgaan op deze muziek.”

We hebben al drie versies van Zach gezien: black-out dronken Zach, ik-doe-rustig-aan-en-drink-alleen-maar-wijn Zach en Meneer Hypocriet. Die laatste verschijnt op het moment dat de 24-jarige naar zijn eerste kampvuur gaat. Zelfs nog vóórdat hij de beelden van Simone zag, was hij al in een grafstemming. "Je loopt hierheen alsof het de begrafenis van je oma is."

De schokkende beelden helpen niet mee. Zach moet aanzien hoe een verleider zijn vriendin aantrekkelijk vindt. Wat een schande! "Ik zie hem – als ik dat zo mag zeggen – als een geile hond of zo. Je kan mijn vriendin ook eerst leren kennen voordat je daar meteen aan denkt."

Het wordt nog erger. Op de beelden ziet Zach hoe Simone haar frustratie uitspreekt over het feit dat Zach een joker heeft ingezet en iets voor haar wil verbergen. Hoe durft ze?! "Ik heb niet het gevoel dat Simone even loyaal naar mij is als ik naar haar ben. Ik vind dat Simone zich als een meisje van achttien gedraagt. Onderontwikkeld," aldus Zach, een paar dagen nadat hij met een verleidster op bed lag te tongen terwijl Simone de mannen die haar oprecht leuk vinden op afstand hield.

Temptation is niet makkelijk voor Zach. Of hij het onderschat heeft? Nee, nee. "Ik heb mezelf onderschat. En haar ook." Wait, what?


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder