Michelle Obama krijgt eigen documentaire genaamd 'Becoming' op Netflix

De voormalige first lady brengt het nieuws op Instagram

michelle obama
MARTIN SYLVESTGetty Images

We kunnen maar geen genoeg krijgen van ons favoriete ex-presidentskoppel: Michelle en Barack Obama. En dat is maar goed ook, want Michelle Obama heeft weer iets nieuws voor ons in petto. Netflix brengt zéér binnenkort een documentaire uit over de voormalige first lady.

Michelle Obama documentaire

Michelle Obama is vanaf 6 mei (dat is al over een week!) te zien in de documentaire Becoming. In de docu, die gemaakt is door Nadia Hallgren, krijgen we een kijkje in het leven van Michelle en haar gezin op het moment dat ze op tournee ging na de lancering van haar biografie Becoming. De 56-jarige deelt het nieuws van de Netflix-documentaire op Instagram, met een uitgebreid bericht.

Terugkijken: Barack Obama na het winnen van de election in 2008

Michelle Obama documentaire Becoming

Michelle vertelt op het sociale medium over wat de tour voor haar betekende. "In groepen die groot en klein waren, jong en oud, uniek en verenigd, kwamen we samen en deelden we onze verhalen. We vulden die plekken met onze vreugden, zorgen en dromen. We verwerkten het verleden en dachten na over een betere toekomst."

De voormalige first lady benadrukt dat die herinneringen in deze moeilijke tijden meer dan ooit koestert. "Het is tegenwoordig moeilijk om je geaard en hoopvol te voelen, maar ik hoop dat je net als ik plezier en verademing vindt in wat Nadia heeft gemaakt."

"Ik ben hier voor jullie," gaat Michelle verder. "En ik weet dat jullie er ook voor elkaar zijn. Ook al kunnen we niet langer veilig bij elkaar komen, we moeten open proberen te blijven en onszelf in andermans schoenen blijven plaatsen. Empathie is wat we op dit moment nodig hebben. Laten we het gebruiken om onze aandacht te verplaatsen naar wat ertoe doet en laten we manieren bedenken om de wereld beter te maken."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder