Alles over de nieuwe Netflix-serie Never Have I Ever

Hallo nieuwe serie-verslaving!

never have i ever
Never Have I Ever

Als er één ding is waar we ons aan vastklampen in deze vreemde tijden, dan is het Netflix. De streamingdienst blijft ons aan de lopende band nieuwe films, series en documentaires cadeau doen en wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. De nieuwste Netflix-serie waar de hele wereld binnen no time verslaafd aan wordt: Never Have I Ever.

Netflix-serie Never Have I Ever

De nieuwe serie Never Have I Ever staat pas één dag op Netflix en is nu al een hot topic in Amerika. Niet alleen Netflix-kijkers vinden de serie goed, ook critici zijn lovend. De serie heeft maar liefst 100 procent op Rotten Tomatoes!

Never Have I Ever

De komische tienerdrama is geproduceerd door Mindy Kaling (die onder andere in Ocean's 8 speelde) en Lang Fisher. De 18-jarige Maitreyi Ramakrishnan speelt de hoofdrol. De serie gaat over de middelbare scholier Devi, die haar leven wil omgooien en een plan bedenkt om cool gevonden te worden. Een groot onderdeel van dat plan is dat ze een vriendje krijgt en voor de eerste keer seks heeft. En dat levert een hoop ongemakkelijke, hilarische en ietwat rare momenten op.

Bekijk ook: Anna Nooshin en Kim Feenstra spelen hilarische Never Have I Ever

Never Have I Ever trailer

Als je nog niet overtuigd bent van het feit dat deze serie op je kijklijst hoort, moet je de trailer hieronder even bekijken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dus, zoals Devi al zei: "buckle up for some steamy teen romance."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder