Temptation Island's Simone bevestigt per ongeluk dat het uit is met haar en Zach

Simone vertelt of ze is vreemdgegaan en reageert op het incident met Romee

temptation island zach en simone
Temptation Island

Met de komst van Zach en Simone in Temptation Island, hebben we er weer een spraakmakend koppel bij. Dat komt vooral door Zach, die op de eerste dag al de fout inging, voor zijn eerste kampvuur de joker inzette en vervolgens een aantal bizarre uitspraken over Simone deed. Hoe meer we van Zach zien, hoe kleiner we de kans achten dat Simone na het programma nog een relatie met hem wil. Maar hé, er zijn wel eens gekkere dingen gebeurd in Temptation Island, dus zeker weten doen we het niet.

Hoewel, het lijkt erop dat Simone nu toch aan de wereld laat weten hoe het zit tussen haar en Zach. In een video met YouTuber Nick Eshuis laat Simone behoorlijk duidelijk doorschemeren dat ze niet meer samen is met de 24-jarige.

Simone en Zach uit elkaar

Na deze video is er geen twijfel meer over mogelijk: Simone en Zach zijn uit elkaar. "Ik mag nog niks zeggen. Geen spoilers, maar één en één is twee," aldus Simone, wanneer Nick het onderwerp aansnijdt.

Simone reageert op de afgelopen afleveringen van Temptation, waarin Zach allerlei uitspraken over zijn (ex-)vriendin doet. "Dan heeft hij het over mijn libido, dat ik een onontwikkeld meisje ben en dat ik niet loyaal ben, omdat ik niet voor hem opkwam. Maar eigenlijk is hij boos op Bas, hoe hij tegen me praat en dat ik er niet op inga om hem te verdedigen. Maar ik heb niks om hem te verdedigen, aangezien hij die joker had ingezet."

Terugkijken: Thomas die de temptation volop aangaat

Simone over vreemdgaan

Tijdens een potje Never Have I Ever geeft ze per ongeluk nóg een spoiler: er is niets gebeurd tussen (één van) de verleiders en Simone. Ze vertelt dat ze nooit is vreemdgegaan. "Misschien was het al uit op dat moment, dat kan," zegt ze nog gauw nadat ze beseft dat ze iets verklapt heeft.

Zach en Romee

Wanneer Nick en Simone de nieuwste aflevering van Temptation bespreken, wordt het nog duidelijker dat Simone en Zach exen zijn. Over de beelden dat Zach stiekem het bed in wilde duiken met verleidster Romee en er daarna over loog, zegt Simone dit: "Ik schrok er ook van. Hij doet je onrecht aan, hij doet alsof jij gek bent. Ik kon daar heel erg in meeleven. Dat hij heel erg de slachtofferrol uithangt."

Hoe kwamen Simone en Zach zo snel in Temptation Island?

Simone lost nog een mysterie voor ons op: hoe kregen de programmamakers het zo snel voor elkaar dat Simone en Zach in Thailand arriveerden toen Gianni en Melissa weg moesten? "We zouden meedoen met Temptation, maar toen was er een ander koppel door België uitgekozen. Ik denk Gianni en Melissa," vertelt Simone. "Toen moesten we op reserve staan. De gereserveerde tijd die we vrij hadden gemaakt voor Temptation, zijn we op vakantie gegaan. Ik dacht: ik heb die tijd gewoon vrij gehouden, dan wil ik er ook wat kostbaars mee doen. De laatste dag van de vakantie werden we opgebeld."

Bekijk de video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder