De 96-jarige Nora doet auditie bij Britain's Got Talent

De video gaat viral

nora in britain's got talent
Britain's Got TalentYouTube

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar tijdens deze coronacrisis zijn mooie, grappige of leuke televisie-fragmenten dagelijks héél erg welkom. Mocht je op dit moment behoefte hebben aan een opkikker, dan heb ik het perfecte filmpje voor je. Er gaat momenteel een video viral van een 96-jarige vrouw die auditie deed voor Britain's Got Talent.

Nora in Britain's Got Talent

Nora Barton zingt al haar hele leven en besloot op haar 96e auditie te doen voor de bekende talentenjacht Britain's Got Talent. Dat maakt haar de oudste deelnemer die de talentenjacht ooit heeft gehad. Nora zingt het liedje Loveliest Night of the Year uit de film The Great Caruso onder begeleiding van pianospel en ontroert de jury, het publiek en de kijkers met haar optreden. De juryleden, Simon Cowell, David Walliams, Alesha Dixon en Amanda Holden, beslissen unaniem dat de bejaarde vrouw door is, wat betekent dat Nora zich in de tweede ronde nog eens mag bewijzen. Bekijk de zoete video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Britain's Got Talent

Dit is niet de eerste keer dat een video van Britain's Got Talent viral ging. Vorig jaar deed een Nederlandse meidengroep auditie voor de Britse talentenjacht. Ze kregen een staande ovatie van de jury. Niet zo gek dus, dat de jonge vrouwen van Angels Inc het tot de halve finale schopten met hun dans-goochel act.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder