Harry en Francesca van Too Hot To Handle zijn verloofd

Netflix dropte uit het niets een reünie-aflevering

harry en francesca too hot to handle
Too Hot To HandleNetflix

Laten we even een grote shout-out doen naar Netflix, die plotseling in de wondere wereld van reality-tv is gedoken. De streamingdienst heeft naast succesvolle series en films nu ook eigen reality-programma's geproduceerd. Een van die pareltjes is Too Hot To Handle, een spraakmakende datingshow over een groep aantrekkelijke mensen die hun seksuele verlangens moeten zien te onderdrukken om een echte connectie te maken. Twee mensen is dat in ieder geval gelukt: Francesca en Harry zijn nog steeds (of beter gezegd: alweer) samen. Sterker nog, ze zijn verloofd.

Reünie Too Hot To Handle

In april verschenen er acht afleveringen van de gloednieuwe realityshow Too Hot To Handle op Netflix. Inmiddels is daar een negende aflevering bij gekomen: de reünie. In de aflevering zien we hoe het nu - maanden later - met de reality-sterren gaat. En belangrijker nog: welke Too Hot To Handle-koppels zijn nog samen?

Harry en Francesca

Francesca en Harry doen een boekje open over hun relatie. Wat blijkt? Na het programma zijn ze maandenlang uit elkaar geweest. "Ik heb haar toen ik dronken was toch weer een berichtje gestuurd om te FaceTimen," vertelt Harry. "Even later waren we weer samen." De twee zitten apart in quarantaine en hebben een lange afstandsrelatie. “We FaceTimen drieduizend keer per dag en sturen elkaar naaktfoto’s,” aldus Francesca.

Zien: vier dingen die je moet weten over Too Hot To Handle

Harry en Francesca verloofd

Dat het - ondanks de lange afstandsrelatie - beter dan ooit tussen de twee gaat, wordt duidelijk in de aflevering. Harry gaat op één knie, haalt een snoepring tevoorschijn en vraagt Francesca ten huwelijk. “Je hebt mijn leven helemaal veranderd," begint Harry zijn aanzoek. "Ik hou heel veel van je en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn. Wil je met me trouwen?” Frankie reageert met een volmondige "ja!". De eerste Too Hot To Handle-verloving is officieel binnen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder