Verleider Nick heeft Temptation Island vroegtijdig verlaten

Wie had dit door?

verleiders temptation island 2020
RTL / Temptation Island

Weet je nog dat Gianni en Melissa halverwege Temptation Island het programma moesten verlaten? Nou, zij blijken niet de enigen te zijn die op het vliegtuig werden gezet. Is het je de afgelopen weken opgevallen dat er één verleider ontbreekt? Verleidster Romee onthult in Temptation Gossip dat Nick de realityshow vroegtijdig heeft verlaten.

Nick Temptation Island

Mocht er niet direct een belletje bij je gaan rinkelen - dat is begrijpelijk. Nick heeft weinig schermtijd gehad. De 23-jarige verscheen samen met verleidster Angelique ongeveer halverwege het programma als extra verleider. Nicks techniek om de vier dames voor zich te winnen? De andere verleiders compleet negeren en als een macho op de vrouwen afgaan. Bleek niet echt succesvol (duh). Dit is Nick:

verleider nick van temptation island
RTL / Temptation Island

Reden vertrek Nick Temptation Island

Romee vertelt dat de verleider het programma heeft verlaten. "Hij kwam natuurlijk al een beetje binnen met een macho-attitude," aldus Romee. "Ik denk als jij in een groep komt die al lang samen is, je niet zo binnen moet komen. Dat gaat sowieso niet goed vallen."

Terugkijken: de verleidsters gaan he-le-maal los in Temptations Island VIPS

Romee in Temptation Gossip

Romee vertelt in de aflevering van Temptation Gossip meer over de gebeurtenissen tijdens Temptation Island. De verleidster reageert op de intieme beelden van haar en Zach en laat weten dat ze niet van plan was om met Zach naar bed te gaan. "Na afloop van onze vrijpartij was ik zwaar in paniek," vertelt Romee. "Ik had iets gedaan wat eigenlijk niet de bedoeling was. Ik dacht: oh mijn God, mijn ouders." Bekijk de aflevering van Temptation Gossip hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder