Mindy Kaling schrijft script voor Legally Blonde 3

De makers gooien het over een andere boeg

elle woods in legally blonde
Legally Blonde

Mocht je het nog niet gehoord hebben: Elle Woods komt terug! We hebben iets om naar uit te kijken, want Legally Blonde 3 komt eraan. Het derde deel van de iconische filmklassieker werd in 2019 al aangekondigd door Reese Witherspoon herself en de scenarioschrijvers waren al bezig met een script. Inmiddels hebben de makers het over een andere boeg gegooid.

Legally Blonde 3

Normaal gesproken willen sequels nog wel eens tegenvallen (we hebben het over jou, Mean Girls 2), maar als het om Legally Blonde 3 gaat hebben we er alle vertrouwen in dat dit een goede sequel wordt. Waarom? Omdat Reese Witherspoon de rol van Elle Woods weer op zich neemt; omdat dezelfde actrice de productie ook op zich neemt; én omdat Mindy Kaling en Dan Goor het script schrijven.

Bekijk ook: Reese Witherspoon over haar favoriete boeken

Legally Blonde 3 Mindy Kaling

Mindy Kaling ken je misschien van haar rollen in The Office en Ocean's 8, maar wist je dat ze ook een briljante scenarioschrijver is? Ze is verantwoordelijk voor het script van de Netflix-serie Never Have I Ever en de film Late Night (allebei aanraders). Reden genoeg om enthousiast te worden over het feit dat Mindy Kaling het script van de nieuwe Legally Blonde-film verzorgt.

Legally Blonde

De makers van de sequel hadden eerst andere scenarioschrijvers aangenomen, maar besloten recent een andere weg in te slaan. Mindy Kaling en Dan Goor beginnen helemaal opnieuw, zo meldt Deadline. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn erg benieuwd naar Elle Woods 3.0. Tot die tijd vermaken we ons nog met de eerste twee films. Geniet hier nog even van de heerlijk nostalgische Legally Blonde trailer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder