Temptation Island's Gianni en Melissa verwachten eerste kindje

"Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws kan delen!"

gianni en melissa temptation island
RTL / Temptation Island

Er is een nieuwe Temptation-baby op komst! Gianni en Melissa, die te zien waren in het huidige seizoen van Temptation Island, verwachten hun eerste kindje. Ze maken het nieuws bekend via social media.

Gianni en Melissa baby

Gianni en Melissa laten op Instagram weten dat er een baby onderweg is. Het stel deelt een reeks foto's, waaronder eentje waarop Gianni een kus geeft op de buik van Melissa. Het koppel laat meteen weten wanneer Melissa is uitgerekend. "Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws kan delen," schrijft Gianni. "We worden vader en moeder in december!"

Gianni en Melissa Temptation Island

Gianni en Melissa deden als koppel mee aan het huidige seizoen van Temptation Island, maar moesten het programma vroegtijdig verlaten. De twee bleken allebei een telefoon meegesmokkeld te hebben, waarmee ze stiekem contact hadden tijdens de relatietest. Hoewel Melissa meteen toegaf dat ze een telefoon had, bleef Gianni het ontkennen.

Terugkijken: Temptation's Damian gaat op date met verleidster Lie

Gianni en Melissa telefoon

Na de opnames van het programma maakte Melissa een vlog om uitleg te geven. De Temptation-deelneemster beantwoordde vragen van fans. Wanneer de vraag "heb je een telefoon meegesmokkeld naar Temptation Island" kwam, wekt het antwoord van de voormalige zangeres nóg meer vragen op. "Ja... en nee," aldus Melissa. "Hoe dat helemaal zit ga ik allemaal nog een keer uitleggen in een andere vlog. Maar ik kan je wel alvast vertellen dat wat ik op de badkamer deed, dat niet anders was dan mijn tanden poetsen, douchen, naar de wc gaan of me verstoppen voor de cameraploeg."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder