Seizoen 9 en seizoen 10 van Modern Family staan nu op Netflix

Onze favoriete familie is terug!

modern family seizoen 11
Eric McCandless

Verrassing! Netflix komt met een cadeautje voor komedie-fans (aren't we all?). Er zijn zojuist twee nieuwe seizoenen van Modern Family op de streamingdienst verschenen. Met dit soort verrassingen mag Netflix vaker komen!

Modern Family seizoen 9 en seizoen 10

Het gaat om seizoen 9 en seizoen 10 van de populaire komedie-serie. De eerste acht seizoenen waren al te kijken op Netflix, maar nu zijn daar maar liefst 44 afleveringen bijgekomen. Genoeg bingewatch-materiaal voor de komende weken, dus.

Modern Family Netflix

Dit is de eerste keer dat seizoenen 9 en 10 op een Nederlandse streamingdienst te zien zijn. Seizoen 11 is in de Verenigde Staten ook al verschenen, maar is in Nederland nog niet uit. Het elfde seizoen is meteen het laatste seizoen van de Emmy-winnende serie.

Zien: Modern Family-ster Sarah Hyland en Wells Adams zijn verloofd

Nieuwe afleveringen Modern Family

Wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen van Modern Family? Een hoop onbedoelde hilarische opmerkingen van Phil, hysterische acties van Cam en een opgegroeide tiener-Lily. Én heel veel drama, liefde en hilariteit.

Seizoen 9 en 10

Er zitten een paar grote gebeurtenissen aan te komen in de nieuwe seizoenen: dit personage uit Modern Family blijkt zwanger te zijn; een ander Modern Family-personage overlijdt; en in het allerlaatste seizoen (dat dus nog niet in Nederland te zien is) spelen Courteney Cox (Monica in Friends) en oud-voetballer David Beckham een gastrol.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder