Netflix deelt releasedatum en trailer van Dark seizoen 3

"Het einde is het begin. En het begin is het einde."

dark seizoen 3
DarkNetflix

"Het einde is het begin. En het begin is het einde." Goed nieuws voor fans van de populaire Netflix-serie Dark: De laatste cyclus is begonnen. De streamingdienst laat weten dat het derde seizoen van de sciencefiction-dramaserie bijna hier is.

Dark seizoen 3

Netflix onthult de releasedatum van Dark seizoen 3. De nieuwe afleveringen van de Duitse Netflix Original zijn vanaf 27 juni te zien. Seizoen 3 zal meteen het laatste seizoen zijn.

Wat je kunt verwachten van de nieuwe afleveringen? Jonas komt aan in een alternatieve versie van Winden en probeert erachter te komen welke invloed deze nieuwe wereld op hem en zijn toekomst heeft. Hij ontdekt dat Adam niet de enige is die de tijd, ruimte en de apocalyps beïnvloedt en een eindeloze cirkel van oorzaak en gevolg in stand houdt. De anderen zijn achtergebleven in de andere wereld en proberen tijd én ruimte te buigen. Zou het ze lukken om de cirkel eindelijk te doorbreken?

Trailer Dark seizoen 3

Één ding is zeker: we kunnen weer een hoop spanning en drama verwachten. Kijk maar eens naar de nieuwe trailer:


Laatste seizoen Dark

Schrijver Jantje Friese en regisseur Baran bo Odar doen een boekje open over het einde van de serie. "We hebben Dark vanaf de start gezien als een tijdreis-trilogie," aldus de makers. "In het laatste seizoen geven we antwoorden op vragen van kijkers en helpen we het verhaal door de tijd heen te ontcijferen. We vinden het ergens lastig om de personages achter ons te laten, maar elk einde is ook weer een nieuwe begin."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder