Temptation Island 2020: welke koppels zijn nog samen?

'Saai' kun je dit seizoen in ieder geval niet noemen

karim en roshina van temptation island 2020
RTL / Temptation Island

Temptation Island 2020 was er eentje voor in de boeken. Het was een seizoen vol leugens, bedrog en onverwachte wendingen - er hebben zelfs twee deelnemers vals weten te spelen. De relaties zijn getest, de laatste kampvuren hebben plaatsgevonden en de deelnemers zijn weer in Nederland. Hoog tijd om te kijken hoe het nu met de koppels gaat. En vooral: wie zijn er nog samen, en wie niet?

Arda en Elke

Wie de afgelopen maanden ook maar één blik op Twitter heeft geworpen, weet dat Arda Elke heeft bedrogen met verleidster Eline. Wat je misschien nog niet wist, is dat Elke hem na het Temptation-avontuur nog een kans wilde geven. Arda had hier geen interesse in, wellicht omdat hij zijn pijlen al gericht had op een ander? Uiteindelijk is het hem toch gelukt om een verleidster naar Hasselt te krijgen: niet Eline, maar Amber woont nu met Arda samen. En volgens Arda is hun relatie "meerdere lagen boven" wat hij met Elke had.

Christian en Angela

Het zal niemand verrassen dat Christian en Angela nog steeds bij elkaar zijn. Het koppel leek fluitend door de relatietest te gaan en de twee verlieten het programma sterker dan ooit. In de laatste aflevering van Temptation Island - dat drie maanden na de opnames plaatsvindt - hebben Christian en Angela het over trouwen en kindjes krijgen. Angela wil dat Christian haar ten huwelijk vraagt, maar Chris wacht "het juiste moment" af.

Zach en Simone

Zach is misschien wel de meest spraakmakende kandidaat ooit. Hij ging op dag twee al de fout in de met verleidster Romee en wist toen zijn vriendin Simone de schuld te geven van het hele gebeuren. Op het laatste kampvuur maakte Simone hem duidelijk dat ze daar niet van gediend was. Het leek over en uit, maar uit de laatste aflevering van Temptation Island blijkt iets anders. Zach vertelt dat hij en Simone elkaar nog een paar keer per week zagen en dat hun relatie eigenlijk niet zo veel veranderd was. Uiteindelijk heeft Simone toch een knoop doorgehakt en een punt achter hun relatie gezet.

Terugkijken: de verleidsters van vorig seizoen VIPS gingen he-le-maal los

Karim en Roshina

Hoewel het weerzien van Karim en Roshina één van de positieve kampvuren was, heeft hun relatie een paar (extra) deuken opgelopen. Drie maanden na Temptation zien we de twee alsnog bekvechten voor de camera. Het koppel woont nu samen en Roshina laat in Temptation Gossip weten dat ze gestopt is met de pil. Kunnen we binnenkort nog een Tempa-baby verwachten?

Gianni en Melissa

Over Temptation Island-baby's gesproken. Gianni en Melissa verwachten hun eerste kindje! De twee werden halverwege het programma naar huis gestuurd, omdat ze telefoons meegesmokkeld hadden en contact met elkaar hielden. Inmiddels is Melissa zwanger en deelt Gianni het nieuws op Instagram. "Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik dit nieuws kan delen," schrijft hij. "We worden vader en moeder in december!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder