Harry Potter-fan ontdekt verborgen seksscène in de film

Ik ben diehard Harry Potterfan, en zelfs ik had dit niet gezien

Harry Potter fans weten dat de boeken en films behoorlijk kuis gehouden zijn - wat in onze huidige (film)maatschappij eigenlijk heel erg bijzonder is. Het meest seksuele dat we langs zien komen, is Ginny die Harry op zijn verjaardag een uitgebreide tongzoen-sessie cadeau doet in Harry Potter and the Deathly Hallows. In werkelijkheid hebben we al die jaren nóg een seksscène (of beter gezegd: de enige seksscène) over het hoofd gezien.

Seksscène Harry Potter

Een oplettende Twitteraar merkte op dat er in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban een heuse seksscène verstopt zit. In de aftiteling van de film zien we de welbekende Marauder's Map, met daarop bewegende voetjes van mensen die zich in Hogwarts bevinden. Op een gegeven moment zien we twee paar voeten in een behoorlijk opvallende positie voorbijkomen.

Harry Potter credits

Rus Wetherell, de man die verantwoordelijk is voor de credits van Harry Potter-films, liet in 2015 al weten dat hij de voetjes voor de grap in de aftiteling heeft verstopt. In een interview met The Huffington Post vertelt hij dat de seksverwijzing het resultaat is van een lange, vermoeiende werkdag. "Er was een nis op de kaart, waar studenten zich makkelijk zouden kunnen verstoppen. Het was een kans die ik niet kon laten schieten," aldus Rus Wetherell, die de voetjes om vier uur 's nachts toevoegde, nadat hij 20 dagen achter elkaar aan de credits had gewerkt. "Ik dacht dat het leuk zou zijn voor de volwassenen die de film kijken en dat kinderen het niet echt zouden begrijpen."

Harry Potter seksscène Marauder's Map

"Dag ??? van de lockdown. Ik heb de geheime seksscène in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban gevonden," aldus de Twitter-gebruiker die viral ging. Hij plaatste een foto van het betreffende beeld, waarop de voetjes linksonder te zien zijn.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder