Het kasteel van Chateau Meiland staat te koop voor deze prijs

Da's niet mis

In februari 2020 werd bekend dat de familie Meiland terug naar Nederland verhuisd. Het gezin werd bekend door de succesvolle reality-serie Chateau Meiland, waarin ze een kasteel in Frankrijk opknappen en runnen als Bed & Breakfast. Altijd al gedroomd van een soortgelijk leven? Dat kan werkelijkheid worden: het desbetreffende kasteel staat nu te koop.

Chateau Meiland te koop

De verkoop van Chateau Marillaux is officieel gestart. Hoeveel je minstens moet neerleggen voor dit erfgoed? Een luttele 998.000,- euro. Daar krijg je het kasteel voor, dat gebouwd is in 1870 en 950 vierkante meter is, de inboedel (waaronder het zwembad) en alles om een B&B te runnen.

Chateau Marillaux

Eigenaren Martien Meiland en Erica Renkema delen de details op de website van Chateau Marillaux. "Omdat het kasteel tot 2019 in bezit is geweest van dezelfde familie zijn bijna alle originele details bewaard gebleven," valt te lezen in de uitgebreide beschrijving. "Het gebouw heeft vijftien open haarden met marmeren schouwen. Eiken vloerdelen op de begane grond en eerste verdieping. Paneeldeuren met origineel hang en sluitwerk in het hele pand. Diverse glas-in-lood ramen."

Familie Meiland in Nederland

Het programma Chateau Meiland won in 2019 de Gouden Televizier-Ring. In maart 2020 verscheen het derde seizoen van de reality-serie. Of de verhuizing naar Nederland het einde van de reality tv-carrière van de familie betekent, was toen nog niet bekend. Maar wat ons betreft kan de familie ook wijnen (wijnen, wijnen!) in ons eigen kikkerlandje. En that happened: een vierde verscheen en het vijfde seizoen is in volle gang.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder