TikTok-gebruiker spot bizarre fout in in Gossip Girl

Hoe heb je niet door dat je maar ÉÉN SCHOEN aanhebt!?

gossip girl wardrobe malfunction
James DevaneyGetty Images

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik in quarantaine minder dan 30 uur Gossip Girl heb gekeken. En jeetje, some of it does not hold up. Vooral in de eerdere seizoenen zag ik een hoop dat me niet eerder was opgevallen, waaronder het feit dat Chuck Bass véél te rapey is voor zijn status als Tumblr-droomvent. En zelfs met díe scherpzinnigheid is mij nog het een en ander ontgaan, zo blijkt uit het onderstaande bizarre detail dat iemand op TikTok deelde.

Waar is je schoen?

In de onderstaande TikTok van gebruiker @triciaerb3 zien we een hilarische wardrobe malfunction. In het fragment uit aflevering 3 van seizoen 5 (Jewel of Denial) zien we Blair Waldorf (gespeeld door Leighton Meester) en Dan Humphrey (gespeeld door Joe Goldberg – ik bedoel Penn Badgley) arm in arm over een feestje lopen. Als de hoek van de camera verandert zien we op de achtergrond een vrouw staan met maar één schoen aan. WHAT?!

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Enkele weken geleden ging er al een andere Gossip Girl fail viral op TikTok, toen we een scène zagen waarin Serena Van Der Woodsen (Blake Lively) in het ene shot een mooie jurk draagt, en in het volgende shot dezelfde jurk draagt, maar met een grijze joggingbroek eronder.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk ook: de Gossip Girl-cast vroeger versus nu

Wachten, wachten en nog eens wachten

De verklaring hiervoor is dat acteurs en figuranten vaak lange draaidagen hebben, waarbij het grootste deel van de tijd bestaat uit wachten, wachten en nog eens wachten. Dan wil je nog weleens een hakje uitdoen, of iets warms aantrekken. Op het moment dat de regisseur weer 'actie' roept heb je misschien niet door dat dat deel op camera verschijnt, of wordt er aan je verteld dat het toch niet in het frame te zien is.

En ach, soms is het gewoon een kwestie van niet goed nadenken, zoals het geval was bij deze bizarre fout in High School Musical.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder