Er komt een nieuw seizoen van Love Island

De opnames gaan - als de situatie rondom corona niet verandert - door

monica geuze voor love island
Love Island / RTL

Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn al onze favoriete series, films en tv-programma's on hold gezet. Inmiddels worden er volop plannen gemaakt om - op een veilige manier - weer aan het werk te gaan. Zo ook bij RTL en Videoland, die vandaag bekendmaken dat er een nieuw seizoen van Love Island aankomt.

Nieuw seizoen Love Island

Als de situatie rondom Covid-19 de komende maanden hetzelfde blijft als nu, dan gaan de opnames voor het Nederlandse seizoen van Love Island door. RTL laat weten dat we de nieuwe afleveringen in het najaar kunnen verwachten. Het programma zal - net als vorig jaar - opgenomen worden in Gran Canaria.

Opgeven voor Love Island

Wil je zes weken in de Love Island villa verblijven en "ware liefde" vinden? Je kunt je nu opgeven voor het programma. Er worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus. Kandidaten zullen voor het reizen en voor de start van de opnames getest worden op Covid-19. Als je positief getest wordt op het virus, dan mag je niet deelnemen aan het programma. Eenmaal in de villa worden de kandidaten beschouwd als één huishouden en gelden de afstandregels dus niet.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: deze Love Island UK koppels waren samen tijdens de lockdown

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Love Island Nederland

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel van Love Island echt is? Hoe de programmamakers de Islanders 24/7 in de gaten houden? En hoe die confession booth (je weet wel, dat hokje waarin Islanders hun verhaal vertellen) precies werkt? Ik mocht een kijkje nemen achter de schermen van het Videoland-seizoen van Love Island, waar ik antwoord kreeg op al deze vragen. Lees hier alles over hoe Love Island gemaakt wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder