Outlander-acteurs te zien in nieuwe reisdocumentaire-serie Men in Kilts

Een must-see voor Outlander-fans

outlander jamie en dougal
Outlander

Als je dit leest, ben je vast en zeker net zo'n grote Outlander-fan als ik. Ik probeerde mijn collega's zojuist nog uit te leggen waarom ze de Brits-Amerikaanse serie écht moeten kijken (they don't get it, though); Vanwege Jamie Fraser, de historische setting, het puike acteerwerk, de passie die van het scherm afdruipt, de subtiele humor en oh, had ik Jamie Fraser al gezegd?

Ik heb helaas nog geen nieuw seizoen van Outlander voor je in petto. Wat ik wel in de aanbieding heb, is meer kijkmateriaal met Sam Heughan, die de rol van Jamie speelt. Sam Heughan en Graham McTavish (Dougal MacKenzie in Outlander) zijn samen te zien in een nieuwe documentaire-serie. In Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham laten de twee acteurs je de mooiste plekken van Schotland zien.

Men in Kilts

Sam en Graham reizen in de docu-serie met een camper door Schotland en duiken in de geschiedenis en cultuur van het land. Ze bezoeken plekken als Culloden, een bekende naam voor Outlander-fans: daar vond in 1746 de Slag bij Culloden plaats.

Men in Kilts trailer

Dit is de uitgelezen kans voor Outlander-fans om de twee (hoofdrol)spelers beter te leren kennen. Aan de trailer van Men in Kilts te zien, hebben de acteurs in real life ook een flinke dosis humor. Bekijk de video hieronder:

Het programma is te zien op de Engelse zender Starz. Wanneer Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham in Nederland verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder