Chateau Meiland seizoen 4 komt eraan

Nog meer wijnen, wijnen, wijnen!

chateau meiland
Chateau Meiland

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Laten we beginnen met het slechte nieuws: aanstaande maandag verschijnt de laatste aflevering van Chateau Meiland seizoen 3 op de buis. Gelukkig is dit niet de allerlaatste aflevering van het programma. Er komt een vierde seizoen van Chateau Meiland! Dat maakt RTL Boulevard bekend.

Chateau Meiland seizoen 4

Waar we in eerdere seizoenen zagen hoe de familie Meiland hun kasteel in Frankrijk als Bed & Breakfast runt, kunnen we iets nieuws verwachten in seizoen 4. De Meilandjes hebben Chateau Marillaux te koop gezet, omdat ze weer in Nederland willen wonen. We kunnen wel raden waar het nieuwe seizoen over gaat: de grote verhuizing, waarbij niet alles even soepel verloopt.

Zien: een dag uit het leven van Maxime Meiland

Familie Meiland naar Nederland

De familie is - net als de rest van de wereld - flink geraakt door de coronacrisis. Hun B&B was voor 2020 al volledig volgeboekt, maar veel gasten moesten noodgedwongen afzeggen. Daardoor liepen ze veel inkomsten mis. Inmiddels hebben ze wel iets anders aan hun hoofd: de verhuizing. Martien en Erica Meiland gaan in Hengelo wonen. Of ze hier ook een B&B (of misschien een wijnbar?) gaan opzetten, is nog niet bekend.

Chateau Meiland

Op dit moment is het derde seizoen van Chateau Meiland nog in volle gang. Martien, Erica en Maxime knappen een ander huis op het Meiland-landgoed op. De laatste aflevering van dit seizoen is maandag om 20:30 uur te zien op SBS 6. Wanneer Chateau Meiland seizoen 4 op televisie verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder