Francesca Farago en Harry Jowsey van Too Hot to Handle zijn uit elkaar

Ook Harry heeft nu gereageerd op de break-up

harry en francesca van too hot to handle
Too Hot To HandleNetflix

Wie had dat nou ooit kunnen denken? Too Hot to Handle-koppel Francesca Farago (26) en Harry Jowsey (22) is uit elkaar. Dit maakte Francesca gisteren bekend in een video op haar YouTube kanaal.

Francesca en Harry uit elkaar

Francesca en Harry hebben elkaar vorig jaar ontmoet tijdens de opnames van de datingshow Too Hot to Handle. Tijdens de reünie van de populaire show deden de twee een boekje open over hun relatie. Het bleek dat ze, na de opnames in april 2019, al eerder voor een paar maanden uit elkaar zijn geweest, maar besloten later toch weer terug bij elkaar te komen.

Het leek er een maand geleden nog op dat het koppel dolgelukkig was met elkaar, aangezien Harry tijdens de reünie op één knie ging en Francesca ten huwelijk vroeg. Maar schijn bedriegt; Harry besloot er toch een einde aan te maken. De eerste Too Hot to Handle-verloving is gecancelled.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Francesca's video

De reality-ster uploadde gisteren een video op haar YouTube kanaal waar ze het nieuws naar buiten bracht. "Harry en ik zijn niet meer samen. Hij was klaar met onze lange afstandsrelatie en maakte het daarom uit. Ik ben echt heartbroken. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen, maar het heeft niet geholpen" vertelt Francesca openhartig in de video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Harry's reactie

Harry heeft nu ook een video gepost waarin hij zijn kant van het verhaal vertelt. Hij zegt dat hij en Francesca al een poos uit elkaar waren, tussen het filmen en het uitzenden van de show in. Toen ze weer bij elkaar kwamen, voelde het volgens hem niet meer hetzelfde.

"Ik voelde hoeveel zij nog van me hield," legt hij uit. "Bij was was dat gevoel gewoon niet meer hetzelfde. Maar ik geef iets niet zomaar op, en ik wilde het niet loslaten, want wat we hadden was heel bijzonder." Hij benadrukt hoe gek de situatie was, en dat het misschien moeilijk te begrijpen is: "Niemand weet hoe bizar het is om elkaar te vinden in een reality show, onder de meest insane omstandigheden. Dan moet je het nog een heel jaar compleet geheim houden, en dan is het ineens een mega publieke relatie, met veel druk van buitenaf en mensen die je constant in de gaten houden."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Too Hot to Handle

Too Hot To Handle is een spraakmakende datingshow over een groep van tien aantrekkelijke singles die hun seksuele verlangens moeten zien te onderdrukken om een echte connectie te maken. Ze kunnen naar huis gaan met maar liefst 100.000 dollar (ongeveer €91.500). Er zit alleen één addertje onder het gras: ze mogen op geen enkele manier seksueel contact hebben. Iedere vorm van fysiek contact (en dan tellen knuffels en zoenen dus ook) betekent een daling van het prijzengeld.

De show is te zien op Netflix.

Bekijk ook: Nicole en Bryce van Too Hot to Handle zijn ook uit elkaar

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder