Netflix gaat een film maken over de beginjaren van Ferry Bouman

Godverdomme!

undercover film ferry op netflix
Jo Voets

Netflix kondigde vanochtend aan dat er een heuse Undercover-film komt over de beginjaren van Ferry Bouman. De film (met de allesomvattende naam Ferry) zal van dezelfde makers komen als de serie. Uiteraard zien we Frank Lammers en Elise Schaap in hun rollen als Ferry en Danielle. In de gevleugelde woorden van de man zelf: Godverdomme!

Waar gaat de film Ferry over?

Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Naast seizoen 2 en 3 dus ook een Undercover-film

Eerder werd er al bekend dat Undercover seizoen 2 er in september aankomt, en Elise Schaap verklapte eerder per ongeluk dat er ook al aan een derde seizoen wordt gewerkt. Frank Lammers vindt het fantastisch dat zijn geliefde personage een eigen film krijgt: "Het voelt een beetje als een droom als je met een dergelijke rol niet alleen een geweldige serie als Undercover mag maken, maar ook een eigen film," laat hij weten in een statement. "Ik heb er zin in en vind het geweldig dat we de fans kunnen meenemen naar de beginjaren".

Voor Elise Schaap is het vooral leuk om hun personages beter te leren kennen: "Het is voor ons ook fantastisch om terug te gaan naar het begin, naar het moment dat Danielle en Ferry elkaar leren kennen. We hebben er zin in, het gaat zó leuk worden!"

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder