365 Days deel 2: de populaire film krijgt een vervolg

Grote kans dat er ook een derde film komt

365 days
365 Days

Het internet raakte niet uitgepraat over de film 365 Days, die in juni 2020 op Netflix verscheen. Het verhaal is bizar, de acteerprestaties ongeloofwaardig en de uitspraken ("are you lost baby girl?") op z'n zachtst gezegd lachwekkend. Er zitten allerlei fouten in de film, en toch wordt-ie massaal gekeken.

De film stond sinds haar verschijning lang in de top 10 best bekeken titels van Netflix. Het komt dus niet echt als een verrassing dat 365 Days een vervolg krijgt.

365 Days vervolg

De Poolse film is gebaseerd op het boek 365 Dni, dat het eerste deel is van een trilogie. Gezien het onverwachte succes van de eerste film, is het logisch dat het tweede boek ook verfilmd zal worden. Grote kans dat er ook een derde film komt.

Bekijk ook: 7x deze erotische films zijn minstens net zo heet als 'Fifty Shades' >

Entertainmentsite Thrillist laat weten dat de makers van 365 Dni bezig zijn met een vervolgfilm, maar dat de opnames vanwege de coronacrisis nog niet van start kunnen gaan. Wanneer de productie van deel 2 precies begint, is niet bekend.

365 Dni

365 Days gaat over Laura Biel (gespeeld door Anna-Maria Sieklucka), een Poolse vrouw die niet gelukkig is in haar relatie. Wanneer ze haar 29ste verjaardag in Italië viert, wordt ze plotseling ontvoerd door de jonge maffia-baas Don Massimo Torricelli. Hij vertelt Laura dat ze 365 dagen bij hem moet blijven, zodat ze verliefd op hem kan worden. De film staat nog steeds op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder