365 Days deel 2: de erotische film krijgt een vervolg

Ik weet niet of ik moet lachen of huilen

365 days
365 Days

We raken niet uitgepraat over de extreem slechte en toch oh zo vermakelijke film 365 Days, die recent op Netflix verscheen. Wie het erotisch drama gezien heeft weet dat het verhaal nogal bizar is, de acteerprestaties ongeloofwaardig en de uitspraken ("are you lost baby girl?") op z'n zachtst gezegd lachwekkend. En toch kijken we 'm massaal.

De film staat sinds haar verschijning in de top 10 best bekeken titels van Netflix. Of je 'm nu kijkt om een avond te huilen van het lachen en ontzet naar je televisiescherm "neeeeee" te schreeuwen bij alweer zo'n cringeworthy scène, óf omdat je het echt een goeie film vindt - voor beiden partijen hebben we goed nieuws: 365 Days krijgt een vervolgfilm.

365 Days vervolg

De Poolse film is gebaseerd op het boek 365 Dni, dat het eerste deel is van een trilogie. Gezien het onverwachte succes van de eerste film, is het logisch dat het tweede boek ook verfilmd zal worden. Deel drie zal snel volgen, wedden?

Entertainmentsite Thrillist laat weten dat de makers van 365 Dni bezig zijn met een vervolgfilm, maar dat de opnames vanwege de coronacrisis nog niet van start kunnen gaan. Wanneer de productie van deel 2 precies begint, is niet bekend.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

365 Dni

Mocht je de eerste film nog niet hebben gezien, lees dan vooral eerst even het bizarre plot. De film gaat over Laura Biel (gespeeld door Anna-Maria Sieklucka), een Poolse vrouw die niet gelukkig is in haar relatie. Wanneer ze haar 29ste verjaardag in Italië viert, wordt ze plotseling ontvoerd door de jonge maffia-baas Don Massimo Torricelli. Hij vertelt Laura dat ze 365 dagen bij hem moet blijven, zodat ze verliefd op hem kan worden. De film staat nu op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder