Temptation Island's Elke: "Arda zei tegen mij dat hij Amber als een zus zag"

Elke doet een boekje open over Arda, Amber en het telefoon-incident

temptation island's elke in youtube video dephlin jacobs
Dephlin JacobsYouTube

Temptation Island 2020 eindigde een maand geleden (*cryingface à la Kim Kardashian*), maar ik blijf invested in de deelnemers. Ik mis de tegeltjeswijsheden van Karim, de dansjes van Angela en zelfs de bizarre uitspraken van Zach. Gelukkig geven de realitysterren af en toe interviews, waarin ze ons trakteren op interessante nieuwe informatie. Zo ook Elke, die in een video een boekje opendoet over haar relatie met Arda, over hoe het zit tussen hem en Amber en over het telefoon-incident van Melissa en Gianni.

Elke over Arda

Elke was te gast bij de YouTuber Dephlin Jacobs. Ze beantwoordt - onder het genot van een enorme schaal sushi - zijn vragen in een uitgebreide video. Één van de onderwerpen die Dephlin aansnijdt, is - uiteraard - Arda. Elke vertelt dat ze Arda na Temptation weinig heeft gezien of gesproken. "Arda is in mijn ogen een compleet ander persoon geworden. Voor mij is hij nu een vreemde," aldus Elke. "Tijdens Temptation ging hij helemaal van het padje en daarna ook. Ik dacht echt: kerel, waar ben jij mee bezig?"

Elke over Arda en Amber

Na Temptation Island kreeg Arda een relatie met verleidster Amber, met wie hij al vrij snel samen ging wonen. In hetzelfde appartement waarin Arda eerder nog met Elke samenwoonde. De Temptation-deelneemster onthult hoe ze erachter kwam dat Amber en Arda samen zijn. Elke had met Arda afgesproken dat ze het van hém zou horen als hij iemand anders had. Op het moment dat Amber en Arda meer tijd met elkaar doorbrachten, ontkende Arda tegenover Elke dat het hier ging om daten of een relatie. "Arda had tegen mij gezegd: 'de band die ik met Amber heb, is een broer-zus band,'" vertelt Elke. "Dus zij waren in mijn ogen gewoon vrienden."

Arda en Amber relatie

Pas toen ze met een paar Temptation Island-koppels in Curaçao was, kwam Elke erachter dat Arda en Amber een relatie hebben. "Ik zag dat ze opeens samen tattoo's lieten zetten, samen een hond hadden gekocht en dat zij heel vaak in dat appartement was," aldus Elke. "Toen had Arda tegen Karim gezegd dat hij samen was met Amber. En zo ben ik erachter gekomen."

Elke over meegesmokkelde telefoon Melissa

Elke vertelt ook meer over het telefoon-incident van Melissa en Gianni. De deelneemster vertelt dat ze het jammer vond dat Melissa haar niet in vertrouwen had genomen. "Blijkbaar wist Roshina het al eerder dan die dag," onthult Elke, verwijzend naar het badkamerfragment dat uitgezonden is.

Melissa liet eerder weten dat ze bepaalde afspraken met de productie van Temptation Island had gemaakt. Elke beaamt dat: "Wat ik weet, is dat Melissa een overeenkomst had dat zij één keer per dag haar moeder mocht bellen. Maar dat was niet met haar eigen telefoon." Daarna bleek dat de productie deze afspraak niet nakwam en dat Melissa tóch geen contact met de buitenwereld mocht hebben.

Bekijk het hele interview met Elke hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder