Mark blijkt tijdens Love Is Blind vreemd te zijn gegaan met meerdere vrouwen

Jessica reageert op het nieuws

mark en jessica van love is blind
Love Is BlindNetflix

Hoe bizar is 2020? We zijn pas halverwege het jaar, maar we hebben in die zes maanden al te maken gehad met een wereldwijde pandemie, Joe Exotic en met een aantal memorabele datingshows, waaronder Love Is Blind. En ondertussen voelt het alsof dat datingprogramma zo'n 4 jaar geleden verscheen (in werkelijkheid is het vier maanden geleden).

Ken je Jessica en Mark nog? Als je dacht dat die twee on screen al dramatisch waren, dan kunnen we je geruststellen: het kan nog veel dramatischer. Ga er even goed voor zitten, relax en sip aan je kop thee, want er is de afgelopen dagen een hoop gebeurd rondom de Love Is Blind-deelnemers.

Love Is Blind Mark vreemdgegaan

Mark Cuevas blijkt afgelopen maanden samen te zijn geweest met een andere Love Is Blind-deelneemster: Lauren Chamblin (beter bekend als LC). Ze waren niet exclusief en dat zag Mark als reden om met andere vrouwen aan te pappen. Een Reddit-gebruiker deelde recent het nieuws dat een kennis momenteel met Mark aan het daten is. LC reageerde op dat bericht: "Dat is ongemakkelijk, want ik woon in Atlanta en ben al vanaf begin mei met Mark aan het daten." De Love Is Blind-ster laat weten dat ze het meteen heeft afgebroken met de 24-jarige.

Zien: Love Is Blind-ster Mark reageert op beschuldigingen vreemdgaan

Jessica reageert op vreemdgaan Mark tijdens Love Is Blind

Dat is nog niet alles. Een voormalige medewerker van Love Is Blind beweert dat dit niet de eerste keer is dat Mark vreemdgaat. "Mark ging met MEERDERE vrouwen naar bed als hij trainde TIJDENS de show. Misschien moeten jullie die interviews de volgende keer laten zien, Netflix," schrijft ze. Jessica - die op dat moment verloofd was met Mark - reageert op deze beschuldiging: "Wow, dat is nieuws voor mij. Ik wist maar van ééntje af."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het wordt tijd voor een tweede Love Is Blind-reünie, denken wij zo.

Bron: E! Online

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder