365 Days: We moeten het even hebben over alle fouten in deze erotische film

Er gaat behoorlijk veel mis in deze film

365 days
365 Days

Het moge duidelijk zijn dat een hoop mensen de film 365 Days - gebaseerd op het Poolse boek 365 Dni - vermakelijk vinden. Het erotische drama staat nog steeds in de top 10 best bekeken films en series op Netflix. Én 365 Days deel 2 komt eraan.

Waarschijnlijk de grootste reden waarom 365 Days zoveel bekeken wordt? Seks, seks en nog meer seks. Haal de seksscènes eruit en dan houd je een bizar plot, slecht acteerwerk en een heleboel fouten in het verhaal over. En over die fouten moeten we het even hebben.

Seksscènes

De belangrijkste fail in 365 Days: de seksscènes. Massimo verklaart de hele tijd dat Laura hem zelf gaat willen en probeert haar te verleiden. Hij vertelt dat hij haar "gaat laten zien wat ze mist" en laat zich vervolgens met Laura in dezelfde kamer pijpen door een vrouw. Dus deze man laat zich oraal bevredigen door iemand anders en dan moet een vrouw opeens wensen dat ze hetzelfde bij hem mag doen?! Alsof hij daarmee heeft laten zien wat hij allemaal kan? En alsof er ook maar één vrouw op de wereld is die na gekidnapt te zijn tijdens zo'n vertoning denkt: ooooh Massimo, mag ik ook eens? NEE. Natuurlijk niet.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Laura's baan

In het begin zien we een scène waarin Massimo en Laura apart in meetings zitten die er allebei nogal agressief aan toe gaan. In het geval van Massimo snap ik het: hij is maffia baas. Maar waarom vindt Laura's vergadering plaats in een ruimte die lijkt op de geheime en slecht verlichte schuilplaats van de slechterik in een superheldenfilm? En waarom behandelen haar collega's elkaar alsof ze een kwaadaardig plan à la Dr. Evil uit Austin Powers bespreken? Wat dóét Laura eigenlijk?! Wat blijkt uit het boek: Laura is Sales Executive bij een luxe hotel. Ooooké.

De promotie

Wanneer Laura terug naar Warsaw gaat, krijgt ze plotseling een baan aangeboden. First of all: heeft niemand gemerkt dat ze van de ene op de andere dag niet meer naar werk kwam? Of dat ze maandenlang - zonder enig bericht - weg was? Ten tweede: waar komt die nieuwe baan vandaan? Wanneer zou Laura daarvoor gesolliciteerd kunnen hebben?

De hartaandoening

Er wordt constant gesproken over "de hartaandoening" van Laura. Waarom noemen ze het beestje niet gewoon bij de naam? Welke aandoening moet dit dan zijn? Ken jij een aandoening waarbij je hart inspanning en verdovende middelen niet aankan, maar waarbij er geen probleem is als je dagenlang op alle mogelijke manieren ruige seks hebt op een jacht? Dat dacht ik al.

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: 20 somethings praten over seks en noodanticonceptie

De moord

Terug naar de allereerste scène. Weet je nog hoe Massimo en zijn vader op het dak van een extreem hoog gebouw in een verder verlaten omgeving stonden? In de scène komt de omgeving duidelijk in beeld: er zijn verder geen andere hoge gebouwen in de buurt. Hoe kan Massimo's vader dan doodgeschoten zijn? Waar kwam die kogel vandaan? Als al die seizoenen van crimeseries me iets hebben geleerd, is het dat een scherpschutter binnen een bepaalde afstand moet zijn om een goed schot te kunnen maken. En al helemaal op dezelfde hoogte.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bron: Junkee

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder