Temptation Island VIPS 2020: doen deze koppels mee?

Deze BN'ers hinten op een deelname aan het programma

temptation island vips
Temptation Island VIPS / RTL

Temptation Island is alweer voorbij, maar niet getreurd: Temptation Island VIPS is on its way. We zijn natuurlijk razend benieuwd welke semibekende Nederlanders dit keer naar een tropische locatie reizen om de ultieme relatietest aan te gaan. Ieder jaar lijken de koppels vroegtijdig te worden uitgelekt. Ook dit jaar gaan er geruchten rond. Zouden dit de stellen zijn die meedoen met Temptation Island VIPS 2020?

Rosanna en Niels

Nee, je zit niet in een artikel uit 2018 en ook niet in eentje uit 2017. Je leest het goed: de kans is groot dat Rosanna en Niels voor de DERDE KEER meedoen aan Temptation Island. *shaking my head* Het stel is nog steeds samen en hint op social media dat ze opnieuw te zien zijn in het realityprogramma. Een fan vroeg tijdens een Q&A wanneer ze voor de derde keer meedoen aan Temptation Island. Rosanna's antwoord: "Binnenkort!" Da's dan duidelijk.

Zach en Noemi

Wie Temptation Island 2020 heeft gezien, weet dat er één iemand is die duidelijk (en dan bedoel ik DUIDELIJK) niet geslaagd is voor de relatietest: Zach. En laat hij nu net hebben aangegeven héél graag nog eens mee te willen doen met een realityshow. Zach gaf meerdere keren aan dat hij een deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch heel erg ziet zitten. De beste man mag dan niet langer samen zijn met Simone, hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin. En dat betekent dat EOTB er (nu) niet inzit. Waar Zach nu wel voor in aanmerking komt? Juist ja, Temptation Island VIPS.

Zwanetta en Irvingly

Nog een oude Temptation-deelnemer die aangeeft in te zijn voor een deelname: Zwanetta. Zij verscheen twee keer als verleidster (één keer in Temptation Island en één keer in Temptation Island VIPS), maar heeft inmiddels een vriend. In een YouTube-video geeft ze aan dat ze de relatietest wel zou doorstaan. “Ik denk dat we beiden sterk genoeg zijn, ja. En ik weet ook hoe het nu allemaal werkt bij Temptation Island, ik ken de mindgames. Daar ga ik niet intrappen,” aldus de realityster. Ze laat weten dat ze mee wil doen op één voorwaarde: "Als er een groot geldbedrag tegenover staat."

Update: Zwanetta heeft inmiddels op de geruchten gereageerd. Ze laat aan Glamour weten dat ze niet langer samen is met Irvingly. "Mijn huidige situatie is dat ik single ben en I'm enjoying life with some me-time to become a better me." Een Temptation-deelname als koppel zit er dus voor nu niet in.

Artikel gaat verder onder de video.

Terugkijken: de verleidsters gaan helemaal los in Temptation Island VIPS

Lisa en Jay

Ken je Lisa van Ex On The Beach: Double Dutch nog? De deelneemster noemt zichzelf "psycho queen" en verscheen twee keer in het programma. Een derde keer EOTB zit er voor nu niet in, want Lisa heeft inmiddels een relatie. Op TikTok hint de realityster op een deelname aan Temptation Island VIPS.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bronnen: Shownieuws, Viva

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder