Lizzie McGuire verschijnt op Disney+

This is where dreams are made of

lizzie mcguire
Lizzie McGuireDisney

Disney weet wel waar wij behoefte aan hebben. Een vleugje nostalgie en iets nieuws om naar uit te kijken. We weten al een tijdje dat er een reboot van Lizzie McGuire aankomt. Wat we nog niet wisten, is dat we binnenkort ook kunnen genieten van de originele serie; de eerste twee seizoenen van Lizzie McGuire verschijnen op Disney+.

Lizzie McGuire Disney+

Het is inmiddels negentien jaar geleden dat actrice Hilary Duff voor het eerst in de huid van de dramatische tiener Lizzie McGuire kroop. Grote kans dat je vroeger verslaafd was aan het Disney-programma. Weet je het nog: Lizzie, Miranda en Gordo die altijd in ongemakkelijke situaties terechtkwamen; populaire mean girl Kate die het drietal het leven zuur maakte; de onverwachte stijlmomenten van Lizzie McGuire zelf...

Dit allemaal kunnen we weer even herbeleven. We hoeven niet lang te wachten; seizoen 1 en 2 van het programma verschijnen vrijdag 10 juli op Disney+.

Artikel gaat verder onder de video.

Bekijk ook: deze 6 voormalige Disney-sterren hebben tattoos

Cast Lizzie McGuire

Als je nog meer hilarisch Lizzie McGuire-materiaal wil, dan hebben we een lollige video voor je. De cast van Lizzie McGuire speelde recent een oude aflevering na op Zoom. De acteurs deden een virtuele table read van de aflevering Between a Rock and a Bra Place, die gaat over Lizzie en Miranda die hun eerste beha willen kopen. Niet alleen Hilary Duff verschijnt in de video, maar ook Lizzie's beste vrienden Gordo (Adam Lamberg) en Miranda (Lalaine), haar broertje Matthew (Jake Thomas, die met het geniale idee van deze virtuele table read kwam) en haar ouders Jo (Hallie Todd) en Sam (Robert Carradine).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder