Never Have I Ever seizoen 2 komt eraan

De cast maakt het nieuws bekend in een grappige video

never have i ever
Never Have I EverNetflix

Goed nieuws voor iedereen die Never Have I Ever heeft gezien en verliefd is geworden op de personages, het dramatische plot én de inclusiviteit van de serie. De Netflix Original verscheen twee maanden geleden op de streamingdienst en was vanaf de eerste dag een groot succes. Helemaal niet gek dus dat er een nieuw seizoen aankomt. Niet gek, maar wel héél fijn. Never Have I Ever seizoen 2 is onderweg!

Never Have I Ever seizoen 2

Netflix maakt dit fijne nieuws bekend in een video op Instagram. Hoofdrolspeelster Maitreyi Ramakrishnan (Devi in de serie) belt haar co-sterren op in Zoom om ze te vertellen dat Never Have I Ever vernieuwd is voor een tweede seizoen. Darren Barnet (Paxton), Jaren Lewison (Ben), Richa Moorjani (Kamala), Poorna Jagannathan (Devi's moeder), Ramona Young (Eleanor) en Lee Rodriguez (Fabiola) verschijnen één voor één in de Zoom-call en maken allemaal een opmerking over Maitreyi's nieuwe kapsel (het gaat vooral om haar nieuwe pony). Bekijk het filmpje hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Terugkijken: de officiële trailer van Never Have I Ever

Never Have I Ever Netflix-serie

Voor het geval je de young-adult serie nog niet gezien hebt óf een opfrisser nodig hebt; het verhaal gaat over de middelbare scholier Devi, die haar leven wil omgooien en een plan bedenkt om populair te worden. Een groot onderdeel van dat plan is dat ze een vriendje krijgt (en dan natuurlijk het liefst de populairste jongen op school) en voor de eerste keer seks heeft. En dat levert een hoop ongemakkelijke, hilarische en ietwat rare momenten op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder