Zac Efron komt met Netflix-docu 'Down To Earth' over duurzaamheid

Als je nog niet duurzaam leeft, doe het dan voor Zac

zac efron down to earth
Netflix

Op vrijdag 10 juli is de nieuwe Netflix-documentaire Down to Earth voor het eerst te zien. Hierin gaat Zac Efron op zoek naar gezonde en duurzame manieren om te leven. We kennen Zac Efron natuurlijk voornamelijk als acteur van onder andere High School Musical, The Greatest Showman en het vorig jaar uitgekomen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile dat gebaseerd is op het verhaal van seriemoordenaar Ted Bundy. Daarnaast was hij ook te zien in zijn eigen realityserie Killing Zac Efron. Hierin volgde je hem niet in zijn dagelijkse leven, maar kon je zien hoe de acteur overleefde op een onbewoond eiland. Met Down to Earth laat Efron zich opnieuw van een andere kant zien en wil hij graag een belangrijk verhaal vertellen.

Nieuwe perspectieven voor oude problemen

Samen met wellness expert Darin Olien gaat Efron op zoek naar "nieuwe perspectieven voor oude problemen" zoals hij zelf zegt. Ze reizen samen de wereld over en gaan onder andere naar Frankrijk, Puerto Rico, Ijsland, Londen, Lima, Italië en Peru om er achter te komen op welke manieren het leven gezonder en duurzamer kan. Dit doen ze door op bezoek te gaan bij mensen die innovatieve oplossingen hebben gevonden op het gebied van voedsel, water en energie. Zo willen Efron en Olien laten zien dat de manier van consumeren zoals deze nu plaatsvindt op de wereld, echt moet veranderen. Die veranderingen zijn volgens Efron een inside job en met deze documentaire wil hij laten zien hiervoor helemaal down to earth te gaan.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekijk hieronder de trailer van Down to Earth

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast de belangrijke boodschap die de 32-jarige acteur met deze documentaire wil vertellen, zijn de beelden die zijn gemaakt tijdens het maken van Down to Earth ook prachtig. Genoeg redenen dus om er vrijdag eens goed voor te gaan zitten!

Down to Earth is vanaf vrijdag 10 juli te zien op Netflix

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder