The Sims komt met realityshow Sims Spark'd

In Sims Spark'd gaan deelnemers de strijd aan voor de winst en 100.000 dollar

the sims 4
The Sims / EA Games

Geld verdienen en tegelijkertijd je lievelingsspel spelen? In Sims Spark'd doen ze het! Electronic Arts, de uitgever achter het bekende spel kondigt aan een reality competitieserie rondom het spel te hebben ontwikkeld. De deelnemers worden beoordeeld op hun creativiteit en ze worden uitgedaagd om een zo bijzonder mogelijk verhaal te creëren in The Sims 4.

Realityshow The Sims

In het simulatiespel ligt de focus op het uitstippelen van de levensloop voor je eigen poppetje, ook wel een Sim genoemd. In het spel bouw je een droomhuis voor de Sim en zorg je ervoor dat hij/zij zich goed voelt. Ook stippel je een carrière voor je Sim uit, waarin heel veel mogelijk is. Zo kan je Sim een baan krijgen in verschillende werkvelden en uiteindelijk ook kinderen krijgen of adopteren.

Sims Spark'd

Sims Spark'd is een afvalrace van vier afleveringen waarin deelnemers worden uitgedaagd om bij verschillende situaties in het spel The Sims met een zo creatief mogelijke oplossing te komen. Daarnaast krijgen de deelnemers de kans om bijzondere verhalen te vertellen met een persoonlijke touch. Zelf zegt Electronic Arts erover: "Deelnemers krijgen creatieve uitdagingen voor hun kiezen om zo de meest unieke karakters, werelden en verhalen te bouwen."

Sims Spark'd kijken

De show gaat op 17 juli in première en zal te zien zijn op televisiezender TBS. Daarnaast kun je de afleveringen ook bekijken via de Buzzfeed Mediaplayer. Samen met de realityshow brengt Electronic Arts een aantal uitdagingen uit binnen Sims 4. Op die manier kunnen Sims-spelers oefenen en de strijd aan gaan met andere spelers om uiteindelijk mee te kunnen doen aan het volgende seizoen van Sims Spark'd.

Benieuwd naar het programma? Bekijk hieronder alvast de trailer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder