Arda en Amber van Temptation Island verwachten eerste kindje

De twee maken het nieuws bekend op Instagram

arda en amber van temptation island
Temptation Island

Temptation Island 2020 blijft ons verrassen. Er is een tweede Temptation-baby onderweg! Na het nieuws dat Melissa en Gianni samen een kindje krijgen, kwamen twee andere deelnemers ons afgelopen weekend ook met babynieuws. Arda en Amber verwachten hun eerste kindje samen.

Arda en Amber zwanger

Arda en Amber maken op Instagram bekend dat ze vader en moeder worden. Amber vertelt in een uitgebreide Instagrampost hoe bijzonder dit nieuws is. De voormalige verleidster dacht dat ze onvruchtbaar was. "Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belandde met complicaties van mijn net geplaatste spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden, stortte mijn wereld in," aldus Amber. "Al altijd dromend van een groot gezin, werd de droom van drie prachtige kindjes in één klap weggeveegd."

Temptation Island Amber zwanger

Amber laat weten dat ze in de periode daarna geen anticonceptie meer heeft gebruikt. "En toen gebeurde het. Ik noem het een mirakel; 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn. Terwijl ik toen in een relatie zat en het daarbij nooit gebeurde, gebeurde het bij jou wel."

Arda en Amber in verwachting

Amber besluit haar verhaal met een liefdesverklaring aan het adres van Arda. "Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent," aldus de Temptation-deelneemster. "Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is." Amber onthult meteen op welke datum ze uitgerekend is: 21 december 2020.

Arda en Amber maken geslacht bekend

In een nieuwe Instagram-post deelt het koppel meer details over de kleine die op komst is. Met een rookbommetje maken ze bekend wat het geslacht wordt van hun kindje. 'SWIPE OM TE WETEN OF @baby.trkr EEN MEISJE OF JONGEN IS', is te lezen in het onderschrift. Als je swipet, zie je een grote blauwe rookwolk. Het wordt een zoontje. En ja, je ziet het goed, ze hebben al een Instagram-account aangemaakt voor hun embryo, met al 33,9k volgers. Ik doe mijn gordijnen dicht en ga weer in bed liggen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder