Emily in Paris: alles wat we weten over de Netflix-serie van de maker van Sex and the City

De serie waarin Collins Emily speelt zich af in de stad van het licht; Parijs!

emily in paris op netflix
Carole Bethuel/Netflix

Als Netflix' Sweet Magnolias de feel good rom com van de zomer was, maak je dan maar klaar voor Emily in Paris aankomende herfst. Op maandag 13 juli maakte Netflix namelijk bekend dat ze de serie van MTV Studio's -waarin Lily Collins de hoofdrol speelt en die bedacht is door Sex and the City en Younger genie Darren Star- hebben overgenomen. De eerste afleveringen van de serie komen in het najaar van 2020. In April 2019 werd bekend dat Lily Collins de hoofdrol zou krijgen en op dat moment was het nog het plan om de serie via Paramount Network uit te zenden.

Lily Collins de hoofdrol in Emily in Paris

In Emily in Paris speelt Collins Emily, het personage waar het allemaal om draait én waar de serie naar vernoemd is. Emily is een "ambitieuze 20-something marketing director uit Chicago." Ze krijgt onverwacht haar droombaan wanneer het bedrijf waarvoor ze werkt een Frans bedrijf overneemt. Hiervoor mag Emily naar the City of Light, Parijs, om te shoppen en heerlijk te eten de mediastrategie van het bedrijf te bepalen. Volgens Netflix "is Emily's leven gevuld met overweldigende avonturen en verrassende uitdagingen waarin ze de strijd aan gaat met collega's, nieuwe vrienden maakt en de romantiek opzoekt."

Patricia Field van Sex and the City doet de styling van Emily in Paris

Emily gaat die nieuwe avonturen aan in chique outfits dankzij kostuumdesigner - en Sex and The City legende - Patrica Field, die de styling doet voor de serie.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily in Paris opgenomen in Frankrijk

Netflix heeft de trailer nog niet gelanceerd, maar wij hebben wel een paar feitjes op een rij over deze nieuwe serie. Zo kunnen we tien afleveringen Emily in Paris verwachten die elk een halfuur duren én de opnames zijn in Parijs en andere delen van Frankrijk gemaakt. Comme c'est excitant!

Dit artikel verscheen eerder op Glamour US.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder