Alle seizoenen van Charmed komen naar Videoland

The power of three will set you free!

alyssa milano shannen doherty and holly marie combs star in charmed
Getty ImagesGetty Images

Ongeveer een jaar geleden werd bekend dat Charmed op Videoland zou verschijnen. Ik was al bijna klaar om een Charmed-themed bingewatch-feestje te houden - tot ik erachter kwam dat het niet om de originele serie ging maar om een Charmed remake die bij lange na niet kan tippen aan het originele verhaal van de Halliwell zussen. Inmiddels is het eindelijk tijd voor dat Charmed-themed feestje: alle seizoenen van de originele Charmed verschijnen op Videoland!

Charmed op Videoland

Videoland maakt bekend dat alle acht seizoenen van Charmed vanaf 30 augustus te zien zijn. De serie kwam uit in 1998 en gaat over de drie zussen Piper (Holly Marie Combs), Phoebe (Alyssa Milano) en Prue (Shannen Doherty) die erachter komen dat ze heksen zijn en elk speciale krachten hebben. En dat niet alleen: ze zijn de Charmed Ones, wat betekent dat ze met z'n drieën de krachtigste wezens van de wereld zijn. Ze vechten tegen demonen uit de onderwereld terwijl ze tegelijkertijd hun baan en love life onder controle proberen te houden. Later in de serie verschijnt er nog een zusje: Paige Matthews (gespeeld door Rose McGowan).

Cast Charmed

Het is inmiddels al 22 jaar geleden sinds het eerste seizoen van de populaire serie in Amerika verscheen. Benieuwd hoe de cast van Charmed er nu uitziet? We checkten hoe het anno 2020 met de Halliwell-zusjes én de mannen in hun leven gaat. Ken je Cole en Leo nog? Of belangrijker nog: was jij Team Cole of Team Leo?

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder