Nieuwe Tiger King-docu Surviving Joe Exotic deze week op tv

De eerste beelden zijn al vrijgegeven

joe exotic tiger king
Laura Gommans

Zeer waarschijnlijk het meest memorabele dat je dit jaar op Netflix gezien hebt, is de docu-serie Tiger King. Dierentuin-eigenaar Joe Exotic belandde in de gevangenis, maar zijn grootste droom werd werkelijkheid: hij werd in één klap wereldberoemd. Na het verschijnen van de bizarre docu willen fans alleen maar meer zien - en hun gebeden zijn verhoord. Er komt een nieuwe documentaire over de Tiger King en zijn dieren: Surviving Joe Exotic.

Surviving Joe Exotic

Joe Exotic keert terug in een nieuwe documentairefilm Surviving Joe Exotic. De beelden zijn gefilmd in de maanden vóór de 57-jarige werd opgepakt en werd veroordeeld tot gevangenisstraf. De docu is dit keer niet gemaakt door Netflix, maar door Animal Planet en staat dus los van de documentaireserie Tiger King.

Surviving Joe Exotic trailer

Hoewel de beelden van Surviving Joe Exotic in eerste instantie werden opgenomen voor het tv-programma Wolves and Warriors, verschijnen ze nu los in een docu-film. Surviving Joe Exotic zoomt vooral in op de dieren in G.W. Zoo, maar uit de eerste sneak peek wordt duidelijk dat Joe Exotic ook een grote rol speelt in de film. Uit de titel en de trailer blijkt dat Animal Planet niet erg te spreken is over Joe Exotic zelf. We zien hoe hij lak heeft aan beschermde diersoorten, tijgers verkoopt voor het geld en (doet alsof hij?) een kip neerschiet. "Joe Exotic overleven," valt er aan het einde van de video te lezen. "Ontmoet de dieren die aan hem ontsnapten."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Surviving Joe Exotic verschijnt zaterdag 25 juli op Animal Planet.

Bron: Serie Totaal

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder