Wie Is De Mol 2020: op deze datum begint het nieuwe seizoen

De nieuwe afleveringen komen sneller dan je dacht

wie is de mol vingerafdruk
Glamour

AVRO-TROS maakte eerder vandaag bekend wanneer het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol van start gaat - en het is sneller dan je denkt! Op zaterdag 5 september wordt de eerste aflevering van het jubileumseizoen uitgezonden.

Extra seizoen Wie Is De Mol

Meteen na de finale van de het vorige seizoen (waarin Rob Dekay uiteindelijk de Mol bleek te zijn) maakte presentator Rik van de Westelaken bekend dat er dit jaar ook nog een jubileum seizoen plaatsvindt. Nu is het alleen nog speculeren over de kandidaten. Fans hopen dat dit een seizoen zal worden met alleen maar oud-kandidaten of oud-Mollen van de afgelopen twintig jaar. Helaas is het nog niet bekend wanneer we hierachter komen, dus daarop zullen we nog even moeten wachten.

Wie Is De Mol seizoen al eerder opgenomen

Ik hoor je denken; hoe kan het nu dat er een nieuw seizoen komt terwijl we de afgelopen maanden allemaal in quarantaine hebben doorgebracht? Nou, het nieuwe seizoen van WIDM is daarvoor al opgenomen, zo blijkt. Dat betekent dat de kandidaten al een reis hebben gemaakt naar een ander land, de Mol al z'n streken heeft uitgehaald en één BN'er gewonnen heeft.

Rob Dekay als de Mol

Het afgelopen seizoen was het twintigste. Tien BN'ers reisden naar China om deel te nemen aan het bekende tv-spel. Uiteindelijk bleven Buddy Vedder, Nathan Rutjes en Miljuschka Witzenhausen over en ontmaskerde winnaar Buddy Rob Dekay als de Mol. De muzikant deed zijn werk als de Mol uitstekend; de kandidaten wisten namelijk niet één keer het maximale bedrag tijdens de spellen te behalen. Wij zijn erg benieuwd of de volgende Mol deze taak ook zo goed gaat volbrengen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol