Het coronavirus gaat ook toeslaan in Grey's Anatomy

Dat maakt uitvoerend producente Krista Vernoff bekend

abc's "grey's anatomy"   season fourteen
Eric McCandlessGetty Images

In het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy zal ook aandacht worden besteedt aan het coronavirus. Dat maakte uitvoerend producente Krista Vernoff bekend tijdens het Emmy-event Quaranstreaming.

Coronavirus in Grey's Anatomy

"We gaan de pandemie zeker adresseren. We kunnen niet een langlopende medische show maken en daarbij het medische verhaal wat zo'n grote invloed heeft op ons leven geen aandacht geven." zegt Vernoff over het aankomende seizoen.

Hiervoor zijn de scenarioschrijvers van de bekende medische serie al een tijdje in gesprek met medisch personeel. "Elk jaar komen er dokters langs om hun verhaal te doen en ervaringen te delen. Meestal vertellen ze dan hun gekste of grappigste verhalen", maar dat is volgens Vernoff dit jaar anders. "Het voelt meer als therapie. Doktoren komen binnen en wij zijn de eerste met wie ze praten over wat ze mee hebben gemaakt. Ze staan letterlijk te trillen op hun benen en doen hard hun best om niet te huilen. Ze praten over de pandemie als over een oorlog - een oorlog waarvoor ze niet zijn opgeleid."

Zien: dít is waarom 8 acteurs van Grey's Anatomy de show verlieten

Romantiek blijft in Grey's Anatomy

Hoe pijnlijk de verhalen misschien ook zijn, het is belangrijk dat ze worden gedeeld, vindt de producente. "Ik heb het gevoel dat onze show de kans en de verantwoordelijkheid heeft om enkele van die verhalen te vertellen aan de kijkers." Maar de ruimte voor humor en een vrolijke noot blijft ook, zoals we van de serie gewend zijn verzekert Vernoff. "Onze gesprekken gaan constant over hoe we de humor en romantiek levend houden tijdens het vertellen van deze moeilijke verhalen."

Grey's Anatomy uitgesteld door Coronavirus

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy laat nog even op zich wachten. De opnames zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld wegens de Coronamaatregelen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder