Janken: A Star Is Born verschijnt binnenkort op Netflix

Zet de tissues, de snacks en de karaoke-microfoon maar vast klaar

lady gaga bradley cooper concert shallow
A Star Is Born

Zin in een avondje janken en zingen? Dan hebben we goed nieuws: A Star Is Born komt binnenkort op Netflix te staan! A Star Is Born was het big screen debut van Lady Gaga. Tegelijkertijd was het voor doorgewinterde acteur Bradley Cooper ook een debuut: hij stond aan het roer van de film als regisseur.

Waar gaat A Star Is Born over?

Het verhaal gaat namelijk over de langzaam dovende ster Jackson Maine (Cooper) die de talentvolle Ally (Gaga) onder zijn hoede neemt. Hij wordt verliefd op haar, spoort haar aan om in haar eigen kwaliteiten te geloven, en ze wordt een ster. Vervolgens moet dronkenlap Jackson aanzien hoe zijn vriendin hem in succes voorbij streeft. Romantisch, tragisch en ook nog eens bomvol steengoede liedjes. Wie 'm in de bios heeft gemist: pak 'm nog even mee op Netflix als je van zwijmelfilms houdt.

Remake

A Star Is Born is de derde remake van de gelijknamige film die al in 1937 uitkwam. Eerder speelden Judy Garland en Barbra Streisand de rol die Lady Gaga nu vertolkt. Tip: grote kans dat je moeder bij de versie met Baraba Streisand in de bios zat, dus neem haar mee naar de Lady Gaga-remake.

Wanneer komt A Star Is Born op Netflix?

A Star Is Born is vanaf 20 augustus te bekijken op Netflix. Pen je 'm vast neer in je agenda? Bekijk hieronder de trailer voor de film, die overigens flink wat award(nominatie)s binnenspeelde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder