Zo gaat het nu met de cast van Clueless

Het is precies 25 jaar geleden dat de iconische film uitkwam

justin walker en alicia silverstone in 'clueless'
Archive PhotosGetty Images

In Glamour's nieuwe rubriek duiken we in de nostalgische wereld van televisieprogramma's en films uit de nineties en zeroes. Benieuwd hoe de castleden van je favoriete programma's en films van toen er nu uitzien? We zochten het voor je uit. Dit keer: Clueless.

Als er één film in het lijstje 'klassieke films die je ieder jaar opnieuw wil zien' staat, is het Clueless. De romantische komedie uit 1995 heeft alles: geniale modelooks (wij willen dat fotosysteem van Chers kleding anno 2020 nog steeds), een soort van onmogelijke liefde (stiefbroer en -zusrelatie, niet helemaal sociaal geaccepteerd), een make-over en een hoop high school drama.

Cast Clueless nu

Het is deze week precies 25 jaar geleden dat Clueless uitkwam. Just let that sink in... Benieuwd hoe de castleden er anno 2020 uitzien? We zochten het voor je uit. Vóórdat je leest hoe het nu met de cast gaat, kun je hieronder de trailer zien en een blik werpen op personages anno 1995.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Alicia Silverstone - Cher

Alicia Silverstone speelde de hoofdpersoon Cher, iemand die - met uitzondering van haar rijvaardigheden - alles mee lijkt te hebben in het leven. Inmiddels heeft de 43-jarige een zoontje Bear en heeft ze diverse rollen op haar naam staan. Haar laatste acteerproject is de Netflix-serie The Baby-Sitters Club.

alicia silverstone 2020 vanity fair oscar party
Toni Anne BarsonGetty Images

Stacey Dash - Dionne

De beste vriendin van Cher werd gespeeld door Stacey Dash. Dionne vormt nog steeds een mode-inspiratie door haar gewaagde, ietwat gekke, doch geniale looks. De actrice kreeg na Clueless nog een aantal rollen, maar was in 2008 voor het laatst op het witte doek te zien. In 2018 wilde ze in de politiek gaan, maar trok haar kandidaatschap later weer in.

Brittany Murphy - Thai

Brittany Murphy speelde de rol van Thai, het nieuwe meisje dat bevriend werd met Cher en Dionne. De actrice overleed in 2009 aan een longontsteking, overmatig medicijngebruik en bloedarmoede. Ze was 32 jaar oud.

brittany murphy tijdens "uptown girls" première
Jon KopaloffGetty Images

Donald Faison - Murray

Donald Faison speelde Murray, het vriendje van Dionne. Naast zijn rol in Clueless is hij bekend vanwege de komedieserie Scrubs, waarin hij de rol van Christopher Turk speelt. Hij begon eerder dit jaar samen met voormalige Scrubs-collega Zach Braff de podcast Fake Doctors, Real Friends With Zach and Donald.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Paul Rudd - Josh

Één van de eerste grote rollen van Paul Rudd was in Clueless, toen hij de stiefbroer slash love interest van Cher speelde. Sindsdien heeft de acteur een hoop grote films en series op zijn CV staan. Hij kreeg een rol in Friends, The 40 Year Old Virgin, Knocked Up en The Perks of Being a Wallflower. Zijn meest recente klus is voor Netflix in de serie Living With Yourself. Hij is anno 2020 misschien wel het meeste bekend vanwege zijn rol als Ant-Man in de Marvel-films.

paul rudd
Rodin EckenrothGetty Images

Elisa Donovan - Amber

Cher noemt Amber steeds een Monet, omdat ze - net als de schilderijen van de kunstenaar - "van ver weg oké lijkt, maar van dichtbij één grote rommel." De rol van Amber werd gespeeld door Elisa Donovan. De actrice speelde in de zeroes in de populaire tienerserie Sabrina the Teenage Witch en de film A Night at the Roxbury.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder