Netflix komt met The Witcher spin-off serie The Witcher: Blood Origin

Het gaat om een prequel

the witcher
The Witcher

Alle The Witcher fans verzamelen! Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van The Witcher op Netflix. De streamingdienst kondigt vandaag aan dat er een spin-off van de populaire fantasyserie aan zit te komen.

The Witcher: Blood Origin

The Witcher: Blood Origin is een miniserie van zes afleveringen. Het gaat om een prequel, die zich twaalfhonderd jaar vóór de gebeurtenissen in The Witcher afspeelt. Het verhaal gaat over het ontstaan van de allereerste Witcher. Daarnaast zien we de gebeurtenissen die leiden tot de huidige indeling van het Continent, waarin monsters, elfen en mensen allemaal samen (moeten) leven.

The Witcher afleveringen

De serie The Witcher verscheen afgelopen december op Netflix. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boekenserie die geschreven is door Andrzej Sapkowski. Één van de redenen waarom de serie The Witcher zo'n groot succes is, is omdat de auteur van de boeken meewerkte als creatief adviseur.

Het verhaal gaat over de Witcher Geralt van Rivia. Witchers zijn monsterjagers die al vanaf jonge leeftijd bepaalde gaven ontwikkelen zodat ze gevaarlijke wezens kunnen verslaan. Op Het Continent, de leefwereld van de Witchers, proberen wezens als kabouters, monsters, heksen en elfen met mensen samen te leven.

The Witcher: Blood Origin op Netflix

Een releasedatum van The Witcher: Blood Origin hebben wij helaas nog niet. Wel is er al aangekondigd dat de opnames voor seizoen twee van The Witcher vanaf augustus plaats zullen vinden en hoogstwaarschijnlijk tot begin volgend jaar zullen duren. Nog even wachten op nieuwe afleveringen van deze fantasy favoriet, dus!

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder