Wie Is De Mol 2020: kan jij raden wie de eerste kandidaten zijn aan de hand van deze interviews?

Oude deelnemers keren terug in het aankomende seizoen

widm glamour
Glamour

We hoeven niet meer lang te wachten op het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol 2020. Vorige week werd bekend op welke datum het jubileumseizoen van WIDM verschijnt: vanaf zaterdag 5 september kunnen we genieten van nieuwe afleveringen. Inmiddels heeft AVROTROS de eerste teaser vrijgegeven én zijn er al hints naar de eerste deelnemers.

Wie Is De Mol 2020 trailer

Op het Instagramaccount van WIDM zien we een nieuwe trailer, waarin een hoop aanwijzingen van het jubileumseizoen gegeven worden. We horen drie oud-Mollen: Merel Westrik, Jon van Eerd en Kees Tol. De hints lijken erop te wijzen dat er in het extra seizoen oud-kandidaten of oud-Mollen op jacht gaan naar de Mol. "Een tweede kans om de Mol te vinden...", staat er als caption geschreven. Ook in de video zelf wordt deze zin herhaald: "Één keer een tweede kans om de Mol te vinden."

Wie Is De Mol seizoen oud-kandidaten

De video maakt meteen de locatie van het huidige seizoen bekend: de BN'ers blijven dit keer in Europa. Het filmpje eindigt met de tekst "Wie Is De Mol Renaissance," dat verwijst naar de Renaissance in Italië en letterlijk "wedergeboorte" betekent. Hier zitten - als je het mij vraagt - twee aanwijzingen in verborgen: WIDM 2020 vindt plaats in Italië én er is sprake van een wedergeboorte van oud-kandidaten die het spel (voor het eerst!) opnieuw mogen spelen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Deelnemers WIDM 2020

De aanwijzingen zijn vrij duidelijk: het lijkt erop dat een aantal oud-kandidaten van vorige seizoenen opnieuw een poging mogen wagen om de Mol te vinden. Die theorie wordt nog maar eens bevestigd in een nieuwe teaser. Daarin wordt aan enkele van de deelnemers van het nieuwe seizoen gevraagd wat ze 'anders gaan doen'. Daarbij zijn interviews vrijgegeven met de eerste vijf kandidaten. Kan jij aan de hand van de interviews raden om wie het gaat?

Wie er meedoen aan het jubileumseizoen, is nog niet bekend. Er is een aanwijzing gevonden dat Nikkie de Jager (beter bekend als NikkieTutorials) één van die kandidaten is. Er is een foto opgedoken van de YouTuber en de regisseur van WIDM, die op dezelfde dag lijkt te zijn genomen als een foto van presentator Rik van de Westelaken en dezelfde regisseur:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Grote kans dus dat Nikkie de Jager deelneemt aan het jubileumseizoen. Maar aan de andere kant: niets is wat het lijkt bij Wie Is De Mol. We zullen nog even geduld moeten hebben...

Zien: Q&A met NikkieTutorials

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wie Is De Mol